Službena stranica
RK IZVIĐAČ AGRAM

Milan Tolić: Otvaramo Regionalnu ligu s pobjedom

Tolic
U prvom kolu novonastale Regionalne SEHA lige, HRK Izviđač Mi Grupa dočekuje RK Sutjesku iz Nikšića, a utakmica se igra u utorak, 13.09.2011. s početkom u 20 sati.
Nova liga donosi sa sobom i novitete koje će Izviđač prirediti ljubiteljima rukometa. Jedan od njih je i bogata tombola koja će biti priređivana na poluvremenu utakmice.

Pred sam početak Regionalne lige i prvog susreta  razgovarali smo s vratarom Milanom Tolićem, povratnikom u svoj matični klub. Nakon igranja u Metkoviću i Varaždinu, u prošloj sezoni nije uspio naći povoljan angažman tako da  je  pauzirao godinu dana. Od ove sezone je član Izviđača, kluba u kojem je napravio svoje prve rukometne korake.

Kakav je osjećaj biti ponovno u Izviđaču?

Vratio sam se gdje je sve i počelo prije više od 15 godina. Volim reći da mi je bilo lijeno trčati, pa sam stao na gol, a svoj zanat sam brusio pod trenerskom palicom Mladena Škorputa.

Iako sam znao koliko je Izviđač organiziran klub, ugodno me je  iznenadila činjenica da je ovo postala vrhunska institucija i pogotovo moram pohvaliti rad Rukometne akademije.

U klubu su me lijepo primili, od cijele ekipe u kojoj sam najstariji, do trenera i cijelog stručnog tima. Stvarno mogu reći da  sam zadovoljan, zato se trudim i radim, jer  želim  vratiti iskazano povjerenje.

Što mislite o plasmanu Izviđača u Regionalnoj ligi?

S obzirom da kreće Regionalna liga kao vrlo ambiciozan projekt, mi smo od početka spremni na sve izazove. Naš cilj je na Regionalnoj ljestvici biti među prvih 6 klubova, jer realno gledano sam vrh je nemoguće osvojiti. Ipak je tu Zagreb CO, Vardar, Tatran Prešov …

Želim istaknuti da će domaći teren biti vruć za sve suparnike, te će rijetko tko u Ljubuškom moći uzeti bodove, a u gostima ćemo dati svoj maksimum. Naš cilj je da nam plasman u Regionalnoj ligi bude od sredine prema vrhu tablice!

Kakva su očekivanja u prvoj utakmici sa Sutjeskom?

U utakmici s kojom otvaramo Regionalnu ligu ćemo pobijediti. Spremni smo, ekipa je raspoložena, tako da bodovi ostaju u Ljubuškom.

Ovom prigodom želim pozvati gledatelje da dođu u što većem broju bodriti svoj klub!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)