Službena stranica
RK IZVIĐAČ

U subotu rukometnii El Clasico, RK Izviđač CO- RK Borac m:Tel

Nakon odigrane dvije posljednje dramatične utakmice pred nama je bosanskohercegovački rukometni El Clasico.
U subotu u Gradsku športsku dvoranu stiže službeni prvak BiH u rukometu banjalučki RK Borac m:Tel.

Utakmice između naših i banjalučkih rukometaša, posljednjih šest – sedam godina, odlučivale su o prvaku BiH. Utakmice između Izviđač Central osiguranja i Borca m:Tel bili su prave rukometne ljepotice i poslastica za ljubitelje rukometa, bilo da su se igrale u našem gradu ili Banja Luci. Uvjereni smo da će tako biti i ovoga puta.

Naši rukometaši u posljednjih sedam sezona bili su nešto uspješniji od svog subotnjeg suparnika, što potvrđuju četiri osvojene titule prvak BiH dok su Borcu pripala tri pokala za prvaka BiH. Ove sezone i jedni i drugi ciljaju na visok plasman, jedni i drugi imaju mlade i poletne rukometaše što je garancija da ćemo gledati brz i atraktivan rukomet.

Utakmica će biti izazov i za dva mlada rukometna stručnjak, koji vode ove dvije momčadi. U subotu ćemo vidjeti, tko će biti uspješniji, Toni Čolina strateg „Skauta“ ili Mirko Mikić strateg Banjalučana.

Dakle, u subotu nas očekuje jedan istinski spektakl. Zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Isto tako budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše momke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.


Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Borca igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 24.09.2022. godine s početkom u 19:00 sati.