Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

U subotu rukometni spektakl, Izviđač – Borac

U subotu u 20 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igra se derbi utakmica Premijer lige za rukometaše. U goste „Skautima“ stiže banjalučki Borac, lider na prvenstvenoj ljestvici i po svemu sudeći novih prvak BiH u rukometu za sezonu 2021/2022.

Utakmice između naših rukometaša, zvaničnih prvak BiH i rukometaša Borca u zadnje vrijeme odlučivale o prvaku BiH te su bili prave rukometne ljepotice i poslastica za ljubitelje rukometa. Uvjereni smo da će tako biti i ovoga puta.

Naši rukometaši u posljednjih šest sezona bili uspješniji od svog suparnika, što potvrđuju četiri osvojene titule prvak BiH dok je Borac bio uspješniji u dva puta. Međutim, ova sezona je u znaku Borca, koji, ove sezone, u natjecanju Premijer lige, nije još osjetio gorčinu poraza. Baš to je izazovi i razlog više, za naše mlade momke, da daju sve od sebe kako bi nanijeli prvi prvenstveni poraz momčadi Borca.

Utakmica će biti izazov i za dva mlada rukometna stručnjak koji vode ove dvije momčadi. U subotu ćemo vidjeti, tko će biti uspješniji, Toni Čolina strateg „Skauta“ ili Mirko Mikić strateg Banjalučana.

Dakle, u subotu nas očekuje jedan istinski spektakl. Zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Isto tako budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše momke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Borca igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 30.04.2022. godine s početkom u 20:00 sati.