Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Sutra stiže Gračanica i navijači na tribine Gradske športske dvorane

Prošlo je više od 18 mjeseci ili točnije 564 dana otkad nismo skupa, mi na parketu, a vi na tribinama Gradske športske dvorane u Ljubuškom. Vjerujem da smo nedostajali jedni drugima, mi nama jeste. U tih osamnaest mjeseci vrijedno smo trenirali, radili, igrali. Naš rad i trud dao je rezultat. U svibnju ove godine i osma titula prvaka BiH u rukometu došla je u naš grad u naše vitrine.

Nažalost, nismo mogli biti skupa kada smo slavili. Pored radosti, sreće, zadovoljstva i veselja u jednom kutku našeg srca bila je i tuga i žal što niste mogli biti s nama da titulu prvaka skupa proslavimo. Ali i bez vas na tribinama, mi smo igrali i zbog Vas, jer smo znali da ste u mislima bili s nama, radovali se i tugovali i to nam je bio motiv više na putu do cilja.

Sutra, eto prilike da budemo skupa. Gradska športska dvorana će biti otvorena. Međutim pošast koja nas je razdvojila još nije poražena. Svi skupa moramo biti još uvijek na oprezu, provoditi mjere, biti na distanci.

Koja slučajnost, koji prst sudbine?

Sutra u našu dvoranu dolazi RK Gračanica, momčad s kojom smo 07.03.2020. godine odigrali zadnju utakmicu na kojoj ste nas bodrili s tribina Gradske športske dvorane u Ljubuškom. I nakon toga nije vas bilo, ali sutra smo ponovno zajedno. Da bi kuriozitet bio potpun, ponovno sudi isti sudački par.

Nakon pobjede prošlog vikenda u Živinicama, mi smo ponovno pokazali da se na nas kada je bh. rukomet u pitanju mora računati. Ali opreza nikad dosta. Naročito kad je u pitanju sutrašnji protivnik. Momčad Gračanice je ozbiljan protivnik dostojan svakog respekta.

Iskusna i dobro posložena momčad iz Gračanice, kojom s klupe dirigira mladi stručnjak Damir Doborac i otkad je vodi predsjednik Nedim Musić stalno je u vrhu bh. rukometa. Stalno je u utrci za prvaka i ove godine je jedan od ozbiljnih kandidat za titulu.
Sutra nam neće biti lako, neće biti jednostavno!

Međutim, našoj momčadi su potrebite izazovne utakmice, kako bi se pod rukom, mladog trenera Tonija Čoline, postupno, gradile konture šampionske momčadi, a ovo utakmica je je jedna od tih. Nadolazeća generacija, s oznakom „made in Izviđač“, koju predvode golobradi mladići Milan „Mića“ Vukšić, Domagoj Alilović, Miloš Kos, Mirko Mišetić, Ivano Pavlović, Petar Medić, Luka Bubalo, Filip Odak, Mihael Bebek, Fran Pavlović, Zvonimir Lukenda, Diano Ćeško, Ivan Herceg, Amir Muhović, Marijan Šaravanja, Berin Keso, Haris Suljević i najstariji, a tek mu je dvadeset šest, Mladen Bošković uglas kažu : u Ljubuškom „čast svakome, bodovi nikome“.


Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha.
U srijedu nas očekuje jedan istinski spektakl, zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše momke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Gračanice igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 22.09.2021. godine s početkom u 17,30 sati.