Službena stranica
RK IZVIĐAČ CO

Rukometaši Izviđač Central osiguranja danas putuju za Austriju

Rukometaši Izviđača danas putuju u Linz gdje će sutra odigrati prvu utakmicu 1. kola EHF EUROPEN Cupa protiv momčadi HC Linz AG. Zanimljivo je da je dres ove austrijske momčadi u sezoni 2018/2019 nosio i bivši „Skaut“ Ante Grbavac.

Izviđač danas iz zrakoplovne luke Zemunik u Zadru u 19:30 sati lete za Beč odakle će autobusom produžiti za Linz. Povratak iz Austrije zakazan za nedjelju, 11.09.2022. autobusom iz Linza do Beča te letom u 10:20 sati iz Beča za Zadra.

Na sinoćnjem treningu trener Toni Čolina je uvježbavao posljednje taktičke detalje i zamisli, koje je priprema za ovu utakmicu. Iskazao je zadovoljstvo zalaganjem i motivacijom svoje momčadi. Kako je rekao, protivnik je odlična ekipa. Utakmica u Linzu će biti jako teška i bit će veliki izazov za njegovu mladu momčad. Međutim, strateg „Skauta“ vjeruje da su svi skupa izvukli pouku iz prošlogodišnje utakmice s praškom Duklom te da se prošlogodišnji pristup u ovoj utakmici ne smije ponoviti.
Rezultat utakmice u Linzu zavisiti će od toga kakav ćemo imati pristup. Ako budemo na svom maksimumu, budemo igrali bez puno kalkulacija i hrabro onda imamo šansi, ako bude drugačije onda smo u problemu.
Mislim da smo godinu dana stariji, imamo godinu iskustva više nego lani u utakmici s Duklom te ste strane mislim da smo u boljoj poziciji nego lani te su nam šanse veće, zaključio je Toni Čolina

Trener Čolina je odredio 17 igrača koji će putovati u Austriju, a koji 16 će istrčati na parket dvorane u Linzu odrediti će na dan utakmice.

Za jutros u 9:00 predviđen je lagani trening za razgibavanje te se u 15:00 sati se kreće na put za Zadar, a odatle za Austriju.