Službena stranica
RK IZVIĐAČ AGRAM

Matej Mandić nominiran je za najboljeg vratara Europe!

Matej Mandić, naš rukometni dragulj koji sad čuvar mreže rukometnog kluba Zagreb svojim je sjajnim partijama ove sezone privukao pažnju i interes brojnih europskih klubova, a priznanje njegovim partijama sada je odala i krovna kuća europskog rukometa.

Ovaj sjajni 22-godišnjak, dakako i najmlađi od svih nominiranih vratara, našao se u biranom društvu Andreasa Wolffa (GER, Industria Kielce), Sergeya Hernandeza (ESP, SC Magdeburg), Niklasa Landina (DEN, Aalborg Håndbold), Emila Nielsena (DEN, Barça), Andreasa Palicke (SWE, Paris Saint-Germain Handball), te Gonzala Pereza de Vargasa (ESP, Barça).

„Ovo je veliko priznanje za mene i za dobru sezonu svih nas u rukometnom klubu Zagreb. Iskreno, nisam očekivao ovo i malo me je iznenadilo. Ipak sam ja vrlo mlad golman i biti u ovako biranom društvu najboljih svjetskih čuvara mreže iznimna je čast i poticaj za daljnji rad. Sretan sam, ponosan i tek sada polako postajem svjestan što sam napravio ove sezone u dresu Zagreba i reprezentacije. Dati ću sve od sebe da nastavim s dobrim partijama kako u klubu, tako i u reprezentaciji. Sljedeći cilj je napraviti rezultat na Olimpijskim igrama u najdražem dresu, a nakon toga u istom ritmu nastaviti braniti za Zagreb“ , poručio je sjajni Matej Mandić.

Glasovanje za izbor najbolje sedmorke i obrambenog specijalista trajati će do nedjelje, 23. lipnja a u njemu će sudjelovati igrači, treneri, novinari i navijači (svaka grupa nosi težinu od 25 posto glasova).

Za Mateja Mandića i vi možete glasovati putem mobilne aplikacije ‘Home of Handball’ app.

Sretno Matej!