Nalazite se: Početna

Sloga- Izviđač Mi Grupa [37:34][20:16]
RK Sloga - HRK Izviđač Mi Grupa 34:31 (20:16)

Doboj, 13.5.2012. godine.
Dvorana SŠC Doboj. Gledatelja 600.
Suci: Dino i Amar Konjičanin.
Nadzornik: Pero Marić.

RK Sloga: Dejanović, Đurić, Škorić, Memišević, Vukičević 6, Bosić, Međić 7, Antonović, Stanković , Pavlov 5, Vražalić 11, Panić 2, Beljić 1, Manjić 1, Halilbegović 4.
Trener: Aleksandar Dukić

HRK Izviđač Mi Grupa: B. Burić (3 obrane) , Tolić (10 obrana), Miličević, Milas , Malinović 4, Zeljić 6, S. Burić 9, Matić 4, Boras 3, Vegar , Ilić 7, Ereš 1.
Trener: Ilija Puljević.


Sedmerci: Sloga 4/4, Izviđač 4/4.
Isključenja: Sloga 2, Izviđač 8 minuta.

U odličnoj atmosferi dvorane u Doboju pred oko 600 gledatelja Skauti su odigrali dobru utakmicu, ali ipak nedovoljno dobru za pobjedu.
Sloga se još jednom pokazala kao tvrd orah za našu ekipu. U odnosu na nedavni susret u Ljubuškom Sloga je bila pojačana za Pavlova na lijevom krilu, a u sastavu je bio i iskusni Škorić. Sloga je u utakmicu ušla agresivno što i ne čudi s obzirom da im je ovo mogla biti nagazna mina kojom bi u slučaju poraza definitivno ispali iz borbe za naslov prvaka. Skauti propusni u obrani, ali dobar napad sprječava katastrofu pa Sloga na odmor odlazi s plus četiri.

Drugo poluvrijeme je ponudilo dramu u ovoj iznimno efikasnoj utakmici. Izviđač dobar od samog izlaska iz svlačionice uspjeva dovesti utakmicu u neizvjesne vode ne dopuštajući domaćima odvajanje na više od gola prednosti u završnim trenucima. Obrana je zatvorila sve prilaze kad je na scenu stupila osovina Manjić-Međić koja je blokadama Manjića i prolazima Međića držala domaće iznad vode.

Skauti su u tim trenucima ušutkali bučne domaće navijače, došli u šansu za bod ili možda čak puni plijen, ali jedan beskrajan napad s nekoliko promašenih pa na devet metara vraćenih šuteva Sloga ipak uspjeva završiti pogotkom kojem su pridodali još jedan na samom isteku vremena i tako ubilježili važnu pobjedu.

Kod domaćih najbolji Vražalić s 11 i Međić sa 7 dok je kod Izviđača već tradicionalno odličan Burić s 9 postignutih golova, njemu uz bok Ilić sa 7 i Zeljić sa 6.
 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo