Nalazite se: Početna

RK Zagreb CO pobijedio Izviđač


zagreb_pobijedio_izvidac_b

HRK Izviđač Mi Grupa – RK CO Zagreb 24:29 (16:12)

Ljubuški, 30.03.2012. godine.
Gradska športska dvorana. Gledatelja 3000.
Suci: Ante Knezović i Robert Zovko (BiH).
Nadzornik: Pero Marić (Mostar).

HRK Izviđač Mi Grupa: Šarac (3 obrane), Tolić (3 obrane) , Miličević, Milas 1, Zeljić 2, S. Burić 5, Matić 4, Boras 2 (1), Čuljak, Vegar, Ilić 7, Ereš 1, Tomić, Delić 2.
Trener: Ilija Puljević.

RK C.O. Zagreb: Šego, Ivić, Pešić (11 obrana), Marić 2, Brozović 2, Kopljar 6, Matulić, Šprem 1, Špiler 3, Gojun 3, Horvat 4 (1), J. Valčić 2, Vukić 4, T. Valčić 2, Kaleb.
Trener: Ivica Obrvan.
Sedmerci: Izviđač  1/1, Zagreb 1/2.
Isključenja: Izviđač 2, Zagreb  4 minute.

izvidjac-zagreb11

Ljubuški je večeras doživio rukometni spektakl. Gosti kao veliki mamac publici gdje god da igraju u SEHA ligi u Ljubuškom su potvrdili reputaciju te su skupa s domaćom ekipom u kojoj su itekako vidljive pozitivne promjene na tribine privukli oko 3 tisuće gledatelja koji viđenim mogu biti itekako zadovoljni.

Atmosfera i naboj su bili na razini najvećih utakmica Izviđača, a da bi slika bila još potpunija pobrinula se ekipa na terenu koja je hrabro, sportski drsko i bez previše respekta odmah na početku pokazala zube jednoj od najboljih ekipa na svijetu. Iako bez Balića koji nije ni doputovao u Ljubuški i Štrleka koji je imao problema s preponom Zagreb je istrčao u sastavu kojeg je predvodio trenutno prvi strijelac Lige prvaka Zlatko Horvat. Ali ni tako jak sastav nije imao odgovor na već spomenuti ulazak u utakmicu Skauta.

izvidjac-zagreb12

Delić otvara susret lijepim pogotkom, obrana drži čvrstinu i Izviđač relativno brzo dolazi do 7:3. Taj rezultat se većini činio kao bljesak i kad je prosječan gledatelj očekivao Zagrebov odgovor, domaći su poput prekaljenih rutinera držali konce igre ne dopuštajući gostima da smanje prednost. Čak štoviše, Izviđač u 3 navrata dolazi do 6 pogodaka prednosti što je popraćeno fantastičnom atmosferom koju su stvarali večeras iznimno aktivni gledatelji. Iz tog perioda valja istaknuti Senjamina Burića koji postiže 4 pogotka u prvom poluvremenu, njemu uz bok Ilić, ali i jako pametna i efikasna igra cijele ekipe. Domaći na poluvrijeme odlaze s 4 pogotka prednosti.

izvidjac-zagreb14
Početak drugog poluvremena je pokazao da Zagreb misli ozbiljno, agresivnost i brzinu su podigli na višu razinu, ali ispočetka im nije pošlo za rukom uloviti priključak jer Izviđač nastavlja u ritmu u kojem je završio prvi dio. Ipak, dužina klupe polako, ali sigurno postaje glavni moderator utakmice i uslijed pada snage domaćih uz već spomenuto poboljšanje kod Zagreba pogodak Gojuna u 41. minuti dovodi do rezultata 20:20 što je bilo prvo izjednačenje na utakmici.

To je bio drugi od 9 uzastopnih pogodaka gostiju koji su tom serijom došli na plus 7 i lagano zaključili utakmicu. U tom razdoblju strijelci Zagreba ravnomjerno raspoređuju pogotke, a Izviđač biva oslabljen za iznimno raspoloženog Burića na crti kojemu se ponovo javio problem s leđima te do kraja više nije ušao u igru. Na kraju Izviđač smanjuje razliku i popravlja loš dojam iz zadnjih 20 minuta za koje još uvijek naša ekipa nema snage protiv ovakvog protivnika.

Kod domaćih najbolji Ilić sa 7 i do ozljede odlični Burić s 5 pogodaka, kod Zagreba najbolji Kopljar sa 6 pogodaka.
 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo