Nalazite se: Početna

Burić: Dat ćemo sve od sebe protiv Zagreba


buric_dat_cemo_sve_od_sebe_protiv_zagreba_big

U petak će se u Ljubuškom odigrati najisčekivanija utakmica u Seha ligi. Riječ je o RK Zagreb koji će odmjeriti snage sa ekipom Izviđača. Tim povodom razgovarali smo sa golmanom Izviđača, Benjaminom Burićem.
Benjamine kako teku pripreme za susret?

Pripreme idu uobičajeno kao i za svaki drugi susret. Intenzivno treniramo i pripremamo se za Kup utakmicu koju ćemo odigrati u srijedu u gostima. Dobro je što dva dana prije utakmice sa Zagrebom imamo gostujuću utakmicu jer će nam ona poslužiti kao generalna proba pred susret.

Kakva su tvoja očekivanja?

Oni su definitivno favoriti no mi se nećemo tako lako predati. Bit ćemo borbeni i pružiti publici jednu odličnu rukometnu utakmicu. Obzirom da dugo nismo igrali na domaćem terenu, a još k tome u goste nam dolazi Zagreb, ja sam siguran da će petak biti pravi rukometni dan za cijeli grad.

Poruka za čitatelje?

Dođite u što većem broju jer nećete požaliti. Imati priliku gledati RK Zagreb u svom gradu nije mala stvar. Također sam obaviješten da će biti dosta nagradnih igara u kojima će posjetitelji imati priliku osvojiti ulaznice. Pratite ovih dana vijesti na našem webu i faceu i možda baš vi budete sretni dobitnik.
 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo