Nalazite se: Početna

Pobjeda dvoznamenkastom gol razlikom u Istočnom Sarajevu za stopostotni učinak "Skauta"

 

slavija izvidjac 20201015 620 1

 

Premijer liga BiH, sezona 2020/2021. - 3. kolo.
Istočno Sarajevo, 14.10.2020. u 19:00 sati.

 

RK Slavija – RK Izviđač Central osiguranje 22:32 (12:16)

 

Istočno Sarajevo, Dvorana SRC Slavija, bez gledatelja.
Suci: Marko Miljević i Zoran Petrović (Banja Luka)
Nadzornik: Senad Štikovac (Sarajevo)

 

RK Slavija: Žiga (8 obrana), Delalić (3 obrane), Blagojević 2, Tošić 3, P. Tešanović, Močić 2, Kovačević 2, Korjenić, Tuševljak, Lale, Bojović 1, Beribaka 1, Smajilbegović 3/2, Leković 2, Mišetić 5, M. Tešanović 1.
Trener: Goran Tomić.

 

RK Izviđač CO: Grbavac (1 sedmerac), Mandić (23 obrane), Vukšić 4/2, Alilović 3, Kos 5, Odak 2, Jozinović 1, Bošković 5/2, Mišetić 1, Miličević, I. Pavlović, Šoljić 1, Bebk 4, Muhović 5.
Trener: Toni Čolina.

 

Isključenja: Slavija 8 minuta, Izviđač 10 minuta.
Sedmerci: Slavija 4/4, Izviđač 3/2.

 

Rukometašima Izviđača u Istočnom Sarajevu trebalo je petnaestak minuta da dođu na „radnu temperaturu“, a nakon toga stvari su sjele na svoje mjesto. Mada je zadnjih godina gostovanje u Istočnom Sarajevu bilo teško, utakmice bi obično obilovale neizvjesnošću i dramatikom, ovaj put to nije bilo tako.

 

Prvih dvadesetak minuta domaćin je bio u igri, držao je rezultatsku neizvjesnost, a onda je proradio „Izviđačev stroj“ i utakmica je krenula u jednom smjeru.

 

„Skauti“ su došli prvi do pogotka, strijelac je bio Amir Muhović, ali nakon toga dobra igra domaćih rukometaša koji u 11. minuti stižu do tri pogotka prednosti (7:4). Pogađa Vukšić za 7:5, ali Tešanović ponovno vraća prednost rukometašima Slavije na tri pogotka ali tu je priči bio kraj. Proradio je napad „Skauta“, razbranio se Matej Mandić, obrana je bila čvrsta i neprobojna, tako da do kraja poluvremena „Skauti“, serijom 11:4, dolazi do prednosti 16:12 na koncu prvog dijela.

 

Dvadesetak minuta drugog dijela „Skauti“ nastavljaju u istom stilu, ponovno serija 11:3 i „Skauti“ u 49. minuti imaju dvoznamenkastu prednost (15:27).
Kako je branio Matej Mandić, te bila čvrsta obrana, govori podatak da su rukometaši Slavije za pedeset minut uspjeli postići samo petnaest pogodaka. Visoka prednost, omogućila je mirniju i opušteniju završnicu „Skautima“, dalo je prostora treneru Toniju Čolini da „izmiksa“ postavu, tako da su domaći uspjeli u zadnjih desetak minuta ublažiti prednost Izviđača. Na kraju „Skauti“ su slavili u dvorani SRC Slavija dvoznamenkastom gol razlikom, završilo je 32:22 u njihovu korist. Bila je to treća uzastopna pobjeda za stopostotni učinak u novoj 2020/2021 natjecateljskoj sezoni.

 

Junak utakmice bio je vratar Matej Mandić s 23 obrane, sve je „poskidao“ što se dalo poskidati i više od toga. U napadu su svi uglavnom bili raspoloženi, a najviše pogodaka postigli su Miloš Kos, Mladen Bošković, koji je prvi put nastupio u dresu Izviđača, i Amir Muhović po pet. Mihael Bebek i Milan Vukšić dali su svoj obol s po četiri gola, a tri puta u listu strijelaca se upisao Domagoj Alilović.

Kod Slavije najefikasniji je bio naš Gabrijel Mišetić s pet pogodaka, po tri su postigli Tošić i Smajilbegović, a bivši „Skaut“ Božidar Leković bio je dva puta uspješan.

 

U narednom 4. kolu Premijer lige Izviđač u subotu, 17.10.2020.godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom dočekuje momčad Vogošće.

 

slavija izvidjac 20201015 620 3

 

slavija izvidjac 20201015 620 2

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo