Nalazite se: Početna

Izviđač u subotu na Završnici Kup-a BiH u Doboju

 

sloga izvidjac 20200915 620

 

Danas je napokon obznanjeno da će se Završnica Kup-a BiH za rukometaše, za sezonu 2019/2020, odigrati ovog vikenda u Doboju. Naime, pošto ove godine, zbog korona krize, nije odigran 52. Međunarodni rukometni TV turnir šampiona u Doboj, UO RS BiH je odlučio da se završnica kup-a odigra u tom gradu.

 

Završnicu u prvom polufinalnom susretu otvaraju rukometaši Izviđača CO i Sloge iz Gornjeg Vakufa na otvorenim terenima Stadiona sportskih igara u 17:00 sati. Pravdu u ovom susretu dijelit će Predrag Dejanović i Elvis Marčetić sudački par iz Prijedora, dok će nadzornik susreta biti Boris Šatordžija iz Banja Luke.

 

Drugi polufinalni susret između rukometaša tuzlanske Slobode i banjalučkog Borca koji se igra istog dana, s početkom u 20:00 sati, suditi će sudački par iz Novog Travnika, Zdenko Božić i Borislav Slipac, dok će nadzornik susreta biti Milenko Turudić iz Mostara.

 

Pobjednici polufinalnih susreta odigrati će finalni susret u nedjelju, 20.09.2020. godine, s početkom u 17:00 sati. Suci u finalnom susretu bit će sudački par iz Visokoga Amar i Dino Konjičanin, a nadzornik susreta biti će Vladimir Jović iz Tuzle.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo