Nalazite se: Početna

"SKAUTI" ponovno uspješniji od hrvatskog premierligaša Dubrovnika

 

vuksic 20190901 620


Ljubuški, 12.09.2020. u 16:30 sati.
Pripremna prijateljska utakmica.

 

RK Izviđač Central osiguranje – RK Dubrovnik 34:28 (14:13)

 

Ljubuški, Gradska športska dvorana.
Suci: Brane Bilić i Ante Rašić (Ljubuški).

RK Izviđač CO: Grbavac (10 obrana, 1 sedmerac), Mandić (4 obrane), Vukšić 8/4, Alilović 4, Kos 1, S. Pavlović 1, Jozinović, Primorac, Šoljić 3, Mišetić 3, Bubalo 6, Miličević 3, F. Pavlović, I. Pavlović 1, Ćeško, Medić 1, Bebek 1, Muhović 3.
Trener: Toni Čolina.

 

RK Dubrovnik: Ševo, Janđel, Morović, Ratkajec 4, Knez 1, Bebić 1, Bušlje 5, Bevanda, Radić 4, Lončarica 7/1, Debalić 1, Gabrieri 2, Goti 3/2, Jelavić.
Trener: Zdravko Medić.

 

Isključenja: RK Izviđač CO 4 minuta, RK Dubrovnik 6 minuta.
Sedmerci: RK Izviđač CO 5/4, RK Dubrovnik 4/3.

Jučer su rukometaši Izviđača i Dubrovnika, u vremenskom intervalu od samo deset dana, odigrali svoj treći pripremni susret. Kao i prošle nedjelje, uspješniji su bili rukometaši Izviđača, koji su došli do druge pobjede rezultatom 34:28, poluvrijeme 14:13.

 

Ovaj put gosti su pružili snažniji otpor tako da je završilo samo „plus šest“. Za razliku od prethodnih utakmica, kod „Skauta“ je zakazao je šut izvana, Jozinović i Primorac nisu bili raspoloženi, što je omogućilo gostima da drže rezultatski priključak, naročito u prvom poluvremenu. U drugom dijelu „Skauti“ su zaigrali efikasnije, imali su i devet pogodaka prednosti (31:22), ali su u završnici gosti uspjeli smanjiti zaostatak na šest pogodaka.

 

Treneri Čolina i Medić tražili su od svojih rukometaša brz rukomet, tako da je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom bilo puno trke. Bilo je dosta vratarskih obrana, lijepih pogodaka, ali i dosta pogrešaka. Za istaći je projektil Stipe Pavlovića sa desetak metara, koji je rasparao mrežu gostujućeg vratara i koji se napokon priključio momčadi, te šut i pogodak Mihaela Bebeka, dva atraktivan gola Milana „Miće“ Vukšića. Luka Bubalo je i ovaj put pokazao svoje realizatorske sposobnosti.

 

Najviše pogodaka u momčadi Izviđača postigao je Milan Vukšić osam, šest je postigao Luka Bubalo, Domagoj Alilović četiri, a po tri Mirko Mišetić, Ivan Miličević, Dragan Šoljić i Amir Muhović. Odličan posao obavio je Ante Grbavac s deset obrana i jednim sedmercem, dok je četiri puta bio uspješan Matej Mandić.

 

Kod momčadi iz Dubrovnika sedam pogodaka postigao je Lončarica, pet Bušlje, a po četiri Radić i Ratkajec.

 

Sljedećeg vikenda, ako sve bude išlo prema planu i programu, Izviđač očekuje završnica KUP-a, čije mjesto odigravanja nije još određeno.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo