Nalazite se: Početna

"Plus dvanaest" Izviđača u oglednom susretu s Leotarom

 

izvidjac leotar 20200909 2

 

Ljubuški, 09.09.2020. u 18:30 sati.
Pripremna prijateljska utakmica.

 

RK Izviđač Central osiguranje – RK Leotar 34:22 (15:11)

 

Ljubuški, Gradska športska dvorana.
Suci: Filip Dugandžić i Ante Rašić (Ljubuški).

 

RK Izviđač CO: Grbavac (16 obrana, 2 sedmerca), Vukšić 5/1, Alilović 5, Kos 1, Medić 2, Jozinović 2, Primorac 1, Šoljić 3, Mišetić 1, Bubalo 5, Miličević 1, I. Pavlović 3, F. Pavlović 1, Ćeško 1, Bebek 1, Muhović 2.
Trener: Toni Čolina.

 

RK Leotar: Savović, Omerović, Veraja, Parežanin 2, Milojević 5/1, Ninković 2, Ratković, Grk, Abramović 2, Tomić 8/4, Ivanović, Inić, Cmiljanović 2/2, Komenović 1/1.
Trener: Darko Tavrić.

 

Isključenja: RK Izviđač CO 12 minuta, RK Leotar 8 minuta.
Sedmerci: RK Izviđač CO 2/1, RK Leotar 10/8.

 

Nakon što su u nedjelju uvjerljivo savladali hrvatskog premierligaša Dubrovnika i sinoć su rukometaši Izviđača bili uvjerljivi protiv bosanskohercegovačkog premierligaša Leotara i porazili ga rezultatom 34:22, poluvrijeme 15:11.

 

Trener Čolina u sinoćnjoj utakmici imao je na raspolaganju sve raspoložive snage osim vratara Mateja Mandića i Stipe Pavlovića. Svima je dao priliku, provjeravajući koliko tko može odgovoriti postavljenim zahtjevima u tehničkom i taktičkom pogledu. Vidjelo se da se na mlade može računati i da što se budućnosti tiče, nema briga.

 

Gosti iz Trebinja nešto veći otpor pružili su u prvom dijelu dok su imali snage, ali kako je utakmica sve više odmicala „Skauti“ su preuzimali dominaciju, tako da su do kraja utakmice do vrha napunili mrežu gostujućih vratara.

 

Obrana „Skauta“ na čelu s vratarom Antom Grbavcem bila je čvrsta, a u napadu se brzo i jednostavno dolazilo do prilika, koje su se efikasno rješavale. Zanimljivo je da su se svi rukometaši Izviđača upisali u listu strijelaca osim vratara Grbavca. Naročito atraktivnim potezima i pogodcima iskazali su se i golobradi mladići: Luka Bubalo, Ivano Pavlović, Dijano Ćeško, Petar Medić, Miloš Kos i Mihael Bebek .

 

Efikasnošću u redovima Izviđača prednjačili su Luka Bubalo, Milan Vukšić i Domagoj Alilović sa po pet pogodaka, dok su po tri postigli Dragan Šoljić i Ivano Pavlović. Vratar Ante Grbavac imao je šesnaest obrana pri čemu je „skinuo“ i dva sedmerca.

 

Kod momčadi Leotara najefikasniji su bili Vladimir Tomić s osam i Aleksandar Milojević s pet pogodaka.

 

Nova provjera „Skauti“ će imati za vikend, po treći put protivnik će biti RK Dubrovnik.

 

izvidjac leotar 20200909 3

 

izvidjac leotar 20200909 1

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo