Nalazite se: Početna

Izviđač uvjerljiv u susretu s hrvatskim premijerligašem Dubrovnikom

 

kos medic mandic pavlovic ivano 620

 

Ljubuški, 06.09.2020. u 18:00 sati.
Pripremna prijateljska utakmica.

RK Izviđač Central osiguranje – RK Dubrovnik 35:22 (17:8)

Ljubuški, Gradska športska dvorana.
Suci: Mario Primorac (Ljubuški) i Goran Sušić (Čapljina).

 

RK Izviđač CO: Grbavac (11 obrana), Mandić (9 obrana, 1 sedmerac), Vukšić 5, Alilović 2, Kos 1, Medić 1, Jozinović 4, Primorac 4, Šoljić 5, Mišetić 3, Miličević, Bubalo 8, I. Pavlović 1, Ćeško, F. Pavlović, Muhović 1.
Trener: Toni Čolina.

RK Dubrovnik: Ševo, Morović, Janđel, Lončarica 4, Ratkajec 2, Medić 4, Knez 4, Bušlje 3, Gabrieri 1, Jelavić 3, Radić 1, Maričić.
Trener: Zdravko Medić.

Isključenja: RK Izviđač CO 8 minuta, RK Dubrovnik 4 minuta.
Sedmerci: RK Izviđač CO 2/2, RK Dubrovnik 4/3.

 

U uzvratnoj pripremnoj utakmici sinoć su rukometaši Izviđač Central osiguranja bili uvjerljivi te visoko porazili rukometaše hrvatskog premijerligaša RK Dubrovnik. Za razliku od utakmice u Dubrovniku, koja je okončana neriješenim rezultatom 34:34, u sinoćnjoj utakmici „Skauti“ su bili kompletniji, dok su gosti iz Dubrovnika doputovali s dvanaest rukometaša. Od samog početka rukometaši Izviđača su nametnuli svoj ritam tako da je na poluvremenu bilo 17:8, a na koncu 60 minuta igre 35:22.

 

Trener Čolina, koristio je sve raspoložive snage, dao je svima priliku da pokažu koliko mogu, a oni su se trudili da je iskoriste. Sigurno je da je nakon sinoćnji 60 minuta igre bio puno zadovoljniji igrom i pristupom svojih rukometaša za razliku od utakmice u Dubrovniku. I ovaj put nedostajali su Odak, Bebek i Stipe Pavlović, a s njima je konkurencija za svako mjesto biti će još veća tako da ova mlada momčad Izviđača ima još puno prostora za napredaka.

 

Garancija napretka je dobar i kvalitetan rad, igranje utakmica, kroz koje se stječe potrebito iskustvo i rutina, a ovoj mladoj momčadi toga neće nedostajati. Pred njima je već prilika u završnica Kup-a da pokažu koliko mogu, a i cijela 2020/2021 natjecateljska sezona u Premijer ligi. Mada će biti dosta izazova, a tu je i novonastala situacija izazvana coronavirusom, s kojima će se trebati nositi, ali ako se po jutru dan poznaje, onda nas očekuju dobri rezultati od ove mlade i poletne momčadi.

 

Kažimo da su sinoć najviše pogodaka za Izviđač postigli Luka Bubalo osam, Milan Vukšić i Dragan Šoljić po pet, te Stjepan Jozinović i Nikola Primorac po četiri. Ante Grbavac imao je jedanaest uspješnih obrana, a Matej Mandić devet.
Kod momčadi iz Dubrovnika po četiri pogotka postigli su Lončarica, Medić i Knez, a po tri Bušljei Jelavić.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo