Nalazite se: Početna

Šoljić i Izviđač CO produžili suradnju

 

solja najava 620

 

RK Izviđač CO i Dragan Šoljić dogovorili su se o produženju suradnje, što je svojim potpisom na jednogodišnji ugovor s RK Izviđač CO potvrdio ovaj iskusni kružni napadač.

 

Sezona 2020/2021. biti će Šoljiću treća u dresu „Skauta“. Napomenimo da je Šoljić u redove Izviđača pristupio u ljeto 2018. godine, ali se početkom te natjecateljske sezone, u dresu „Skauta“, teško ozlijedio tako da mu je ostatka sezone protekao u saniranju ozljede i rehabilitaciji. Prošle sezone bio je jedan od stožernih obrambenih rukometaša Izviđača.

 

Produžetak suradnje posebno će obradovati trenera Tonija Čolinu koji će na raspolaganju imati igrača, koji će biti osovina, na kojoj će moći graditi igru, posebice, u fazi obrane.

Šoljić je borac bez mane i straha, kojeg odlikuje radinost, pošten odnos prema svojim obvezama, samozatajnost i koji uvijek, bez kalkulacija, daje stopostotno svojih mogućnosti.

 

Dragan Šoljić, iako tek dvadesetčetverogodišnjak, biti će uz kapetana Ivana Miličevića jedan od najiskusnijih i najstarijih rukometaša u mladoj momčadi Izviđača.

 

Čestitamo i sretno Dragane!

 

Solja ugovor 20200730 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo