Nalazite se: Početna

VIDEO:Profesor Vladimir Pokrajčić obavio testiranje rukometaša Izviđača

 

testiranje 620

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su prošlog tjedna, a prije završetak trenažnog procesa i odlaska na zasluženi odmor, obavili testiranje tjelesne spreme i tjelesnih sposobnosti i karakteristika.
Profesor Vladimir Pokrajčić u sklopu projekt za doktorski studij, čija tema je vezana za rukomet, je obavio testiranje naših rukometaša pomoću općih i specifičnih rukometnih testova (test reaktivne agilnosti za rukometaše , mjerenja brzine šutiranja radarom, vertikalni skok, sprint 20 metra, …)

 

Profesor Pokrajčić, skupa sa svojim timom, obavio je testiranje po najnovijoj znanstvenoj metodologiji i s posebnim mjernim uređajima čiji senzori su povezani s računalnim programima. Interes Izviđača i profesora Pokrajčiću su bili uzajamno korisni, međutim, koristimo priliku da se zahvalimo profesoru Pokrajčiću i njegovom timu na iskazanom interesu i želji da pomogne našem klubu, rekao je trener Toni Čolina.

 

Treneri Toni Čolina i Adis Jakić su istakli da su jako zadovoljni na koji način je momčad odradila ovaj „corona ciklus“, te kako vjeruju da imaju odličnu bazu za nastavak rada i napredak u idućoj sezoni.
Nakon što dobiju rezultate testiranja treneri Čolina i Jakić dodijelit će individualne planove rada svojim rukometašima, kako bi što spremnije došli na pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

 

Kako je izgledalo testiranje „Skauta“ djelomično možete pogledati u ovom videu.

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo