Nalazite se: Početna

Mateo Rodin uručio vrijednu donaciju RK Izviđač

 

Rodin 202005 620

 

Da se ne zaboravlja klub koji mu je bio odskočna daska u sportskoj karijeri pokazao je naš Mateo Rodin. Rodina je korona kriza zatekla u francuskom rukometnom klubu Nancy u kojem je više od dva zadnja mjeseca, praktično, proveo u kućnoj karanteni.
No, čim se je situacija popravila i mjere se ublažile, Mateo se vratitio doma. Ovih dana posjetio je naš klub, pokazao, još jednom, da ima veliko srce, klubu je donirao vrijednu količinu rukometnog ljepila, rolera i proteina. Ova hvale vrijedna donacija, dobro će doći klubu, a naročito u ovim teškim trenucima izazvanim korona virusom.

 

Zahvaljujemo našem Meteu na vrijednoj donaciji, a naročito na emociji koju ima prema našem klubu.

 

Inače, Mateo je nakon ne četiri provede godine u našem klubu, s kojim je osvojio dvije titule prvaka i dva druga mjesta u prvenstvu BiH, karijeru nastavio u francuskom Nancyju. U Nancyju se odlično snašao, igrao zapaženu ulogu s punom minutažom, osim kad su ga stizale ozljede.
Međutim, želeći napraviti novi iskorak u svojoj karijeri, povremeni bh. rukometni reprezentativac je poslije dvije sezone u francuskom Nancyju potpisao ugovor na dvije godine s Nexeom iz Našica.

 

Još jedno hvala i sretno Mateo!

 

donacija rodin

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo