Nalazite se: Početna

Edukativna ekspedicija i druženje, team building "Skauta"

 

poljud split 620

 

Trener Toni Čolina u sklopu team building aktivnosti, koje je uveo kao novinu i koje će ubuduće prakticirati, posjećujući sportske događaje i borilišta u regiji, a koje su bitne za jačanje momčadskog duha i motivacije za rad, organizirao je jednodnevno druženje.
Cilj je osim druženja bio i posjeta Muzeju sporta Split ili Kući slave splitskog sporta, te vječnom derbiju, hrvatskog nogometa na Poljudu, između momčadi Hajduka i Dinama.
Jučer nakon treninga, čiji početak je pomjeren za 11 sati, ekspedicija od 25 članova se oko 14 sati uputila iz Ljubuškoga u pravcu Splita.

 

Ovom prilikom iskazujemo svoju zahvalnost Muzeju sporta Split koji se jučer bio otvoren samo zbog posjete rukometaša Izviđača.

 

Rukometaši Izviđača su se upoznali s osnovnom sadržaja Kuća slave splitskog sporta (popularno nazvana Hall of fame), koja na maštovit način predstavlja slavne pojedince iz splitske sportske povijesti, velika sportska događanja na terenu podno Marjana, ali i spektakularne dočeke koje je Split priredio svojim sportskim uspješnicama. Osim klasičnog postava, u sklopu splitske Kuće slave nalazi se i dvorana za susrete sa brojnim sportskim zvijezdama, sportske konferencije, te brojna druga medijski zanimljiva događanja te dodatni atraktivni sadržaji, kao što su suvenirnica, multimedijalni prikazi i slično.

 

Nakon posjete i razgledavanja Kući slave, ekspedicija se uputila na stadion na Poljud, gdje je prisustvovala susretu između Hajduka i Dinama. Ekspedicija je imala priliku osjetiti atmosferu, koju su priredili dvadeset tri tisuće vatrenih navijača, ali i igrači jedne i druge momčadi. Po završetku utakmice, ekipa se oko 23 sata vratila u Ljubuški, da bi jutros, već, u 9 sati odradila jutarnji trening.

 

Kako smo doznali, puno više članova ekspedicije nije bilo zadovoljno rezultatom utakmice, tako da je bio predmet zadirkivanja, daleko malobrojnije, zadovoljne manjine!

 

Ovim putem koristimo priliku da se zahvalimo NK Hajduk i profesoru Marku Ercegu s Kineziološkog fakulteta Split na gostoprimstvu.

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo