Nalazite se: Početna

U subotu treći ogled „Skauta“ s Gračanicom u mjesec dana

 

najva gracanica fuzzy 2 620

 

Subota, 07.03.2020.godine, derbi susret 18. kola Premijer lige za rukometaše, RK Izviđač Central osiguranje – RK Gračanica, igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom.

 

Nakon dvije dramatične, četvrtfinalne, utakmice KUP-a BiH u kome su „Skauti“ za jedan gol bili uspješniji od svog protivnika i plasirali se u polufinale u subotu u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom po treći put u roku od mjesec dana snage će odmjeriti iste momčadi.
Iskusna i dobro posložena momčad iz Gračanice, kojom s klupe dirigira mladi stručnjak Damir Doborac, vodi utrku za prvaka s banjalučkim Borcem. Gračanica zaostaje za bod na prvenstvenoj ljestvici za vodećom Borcem i sigurno je da dolazi po pobjedu.

 

Međutim, dvije zadnje utakmice pokazale su da se naša mladost može nositi sa svim iskušenjima i da može igrati s daleko iskusnijim i starijim od sebe.

 

Našoj momčadi potrebite su izazovne utakmice, kako bi se pod rukom, mladog trenera, Tonija Čoline, postupno, gradila konture šampionske momčadi, ovo je jedna od tih. Nadolazeća generacija, s oznakom „made in Izviđač“, koju predvode golobradi mladići Milan „Mića“ Vukšić, Matej Mandić, Domagoj Alilović, Nikola Primorac, Mirko Mišetić, Ivano Pavlović, Miloš Kos, Filip Odak, Stjepan Jozinović, Mihael Bebek, Zvonimir Lukenda, Amir Muhović, Ante Grbavac i nešto iskusniji Ivan Miličević, Marko Buntić, Duje Maretić, Dragan Šoljić uglas kažu: u Ljubuškom „čast svakome, bodovi nikome“.

 

Nadajmo se da će tako i biti, ali potpora s tribina, kao uvijek, bila je ključ uspjeha.

 

U subotu nas očekuje jedan istinski spektakl, zato, svojim dolaskom pomognimo da naši dečki budu ti koji će slaviti.

 

Budimo dostojanstveni te fer i sportskim navijanjem podržimo naše momke, ali kao i uvijek pozdravimo i njihove protivnike.

 

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranja i Gračanice igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 07.03.2020. godine s početkom u 20,00 sati.

 

izvidjac gracanica 20200303 620 2

 

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

izvidjac gracanica 20200303 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo