Nalazite se: Početna

U subotu nastavak Premijer lige, "Skauti" dočekuju Slogu iz Doboja

 

izvidjac sloga doboj 2020220 1

 

Nakon plasmana u polufinale KUP-a BiH i utakmice u Gračanici u kojoj su herojskom igrom, u skoro bezizlaznoj situaciji, uspjeli sačuvati prednost iz prve utakmice iz Ljubuškog, ovog vikenda, naši igrači se okreću nastavku natjecanja u Premijer ligi.

 

Naime, ovog vikenda kreće proljetni dio natjecanja u Premijer ligi. U goste pomlađenoj momčadi Izviđač Central osiguranje stiže dobojska Sloga. U prvom kolu, koje je odigrano u jesenjem dijelu u Doboju, ove dvije momčadi su odigrale neodlučno, iako su, tijekom cijelog susreta, naši momci imali rezultatsku prednost.

 

U nastavak natjecanja ulazimo bez iskusnih Nikole Džone, Josipa Buljubašića i prvog strijelca Vedrana Delića, ali tu su neki novi „klinci“, s novim trenerom Tonijem Čolinom.
Mladi Matej Mandić, Milan Vukšić, Domagoj Alilović i ostali, predvođeni s kapetanom Ivanom Miličevićem vjerujemo da u borbenosti i želji za pobjedom neće izostati.
Sigurno je da će biti oscilacija u igri kod ove mladosti, ali uz podršku s tribina biti će puno lakše.

 

Subota je prilika da vidimo koliko može ova mladost. Isto tako, subota je prilika da još jednom pokažemo svoju privrženost „Skautima“ jer samo skupa možemo doći do cilja.

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i Sloge igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u subotu, 22.02.2020. godine s početkom u 19:00 sati.

 

izvidjac sloga doboj 2020220 2

 

U subotu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

izvidjac sloga doboj 20200220 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo