Nalazite se: Početna

Marija Boras: U igri smo za obje titule, ako nas zaobiđu ozljede mislim da možemo puno

 

Marija boras 20200214 620

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja ovog tjedna završavaju s pripremama za proljetni dio natjecanja. Već sutra ih očekuje prva četvrtfinalna utakmica KUP-a BiH, a za petnaestak dana kreće i natjecanje u Premijer ligi, a u utrci su za oba trofeja. Uoči početka natjecanja i sutrašnje utakmice porazgovarali smo s kapetanicom Marijom Boras, najiskusnijom i ponajboljom igračicom „Skautica“

 

Marija, ovaj tjedan, uglavnom, završavate s pripremnom fazom uoči proljetnog dijela natjecanja, jesu li pripreme prošle prema planu, kakav je zdravstveni bilten, jeste li spremne za početak natjecanja?

Napokon završavamo s pripremnom fazom i počinje natjecateljski dio, koji svi mi željno očekujemo. Pripreme su uglavnom protekle kako smo i planirali iako uvijek imamo problema s ozljedama, ali nadam se da sutra startamo svi, zdravi i u kompletnom izdanju, rekla nam je Marija Boras.

 

Sutra igrate prvu utakmicu ¼ finala KUP-a BiH, protivnik je ŽRK Goražda. Jeste li se posebno pripremale za ovu utakmicu, jeste li locirali odakle prijete najveće opasnosti od Goraždanki?
Da, sutra igramo utakmicu protiv Goražda, kluba s kojim smo igrali u prvom dijelu prvenstva u gostima, ali smo se kući vratili sa sva tri boda.
Posebne pripreme za njih i nije bilo. Uglavnom u pripremnoj fazi smo se fokusirali na ispravljanje grešaka, koje su se pojavljivale u našoj igri. Jesmo li i koliko smo u tome uspjeli, pokazati će sutrašnja utakmica. Goraždanke imaju odličnu vanjsku liniju i mislim da će nam od nje dolaziti najveća opasnost, konstatirala je Marija.

 

Što očekujete od sutrašnje utakmice, pada li sutra odluka o prolasku na završno natjecanje kup-a ili će za prolazak trebati odigrati dvije kvalitetne utakmice?

Ako sutra odigramo kako znamo i umijemo, mislim da možemo osigurati dovoljnu prednost za prolazak na završno natjecanje. Ali, u svakom slučaju, moramo dati svoj maksimum, bez pravog pristupa teško se bilo koga može pobijediti, a kamo li ekipu Goražda, kazala je Marija Boras.

 

Ove godine ste u igri za obje titule, kako vi to vidite, što i koliko može vaša ekipa?
Svakako, ove godine smo u igri za obje titule. Mislim, ako nas zaobiđu ozljede, da možemo puno. Naravno, to neće doći samo od sebe, trebati će to pokazati na terenu. Isto tako, mislim da ne samo da smo mi kvalitetna ekipa, veći prije svega mi smo prava „klapa“. Nadam se da uz malo više truda i sreće možemo do duple krune, na kraju je zaključila je Marija Boras.

 

Sretno Marija i neka se ispune vaše želje!

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo