Nalazite se: Početna

Uručene nagrade najboljim sportašima Ljubuškog za 2019. godinu

 

Sportas 2019 1

 

Po već ustaljenom običaju proglašenje najboljih sportaša Ljubuškog među prvim je manifestacijama u obilježavanju Dana grada Ljubuškog, pa je tako bilo i ove godine.

U hotelu Bigeste upriličena je svečanost koja je započela izlaganjem Nikice Šiljega, sportskog novinara, o povijesti sporta u Ljubuškom, a ovom prigodom govorio o počecima i razvoju nogometa u Ljubuškom.

 

Najbolja mlada sportašica do 18 godine po izboru Povjerenstva je rukometašica Izviđača Marija Brkić, njoj je pokal i priznanje uručio Tihomir Kvesić, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuškog.

 

Najbolji sportaš do 18 godina je rukometaš "Skauta" Matej Mandić, a priznanja mu je uručio David Grbavac, ministar MUP-a ŽZH-e i bivši sportski direktor Izviđača.

 

Najbolja sportašica Ljubuškog u prošloj godini je rukometašica Željana Stojak. Kako Željana igra u Mađarskoj i nije mogla doći na svečanost njenom ocu Rudi pokal i priznanje uručio je Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ŽZH-e.

 

Najbolji sportaš Ljubuškog po treći put uzastopno je rukometaš David Mandić. Ni David zbog obveza u PPD Zagrebu nije mogao nazočiti svečanosti pa je njegovom mlađem bratu Mihaelu nagrade uručio Ivan Jelčić, predsjednik Skupštine ŽZH-e.

 

Najbolji trener u protekloj godini je profesor Zvonko Herceg, koji uspješno vodi ŠR Izviđač, a priznanje i nagradu uručio mu je Nevenko Barbarić, gradonačelnik Ljubuškog.

 

Najbolji športski klub je Rukometni klub Izviđač CO, aktualni prvak Bosne i Hercegovine, kojem je ovo 21. naslov najbolje momčadi. Nagrade iz ruku gradonačelnika primio je bivši sportski direktor David Grbavac.

 

U glazbenom dijelu nastupili su učenici Srednje glazbene škole iz Ljubuškog, a članovi Kluba kulture Libuša izveli su kratki zabavni program.

Izvor: radioljubuski.ba

 

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo