Nalazite se: Početna

Petar Šuvak odstupio, novi trener Toni Čolina

 

Petar Šuvak koji je početkom prosinca 2019. godine imenovan trenerom prve momčadi RK Izviđač Central osiguranje, nakon što se je Uprava kluba sporazumno razišla s dotadašnjim trenerom Mariom Bjelišem, zahvalio se na povjerenoj funkciji te odstupio je s mjesta prvog trenera u klubu. Napomenimo, „Skauti“ su pod vodstvom ovog mladog stručnjaka, u završnici prvenstva, ostvarili tri pobjede, savladani su Iskara i Konjuh na domaćem parketu, te Vogošća u Vogošći.

 

Nakon ostavke Petra Šuvaka Uprava kluba je promptno reagirala te je za novog trenera imenovala Tonija Čolinu, bivšeg dugogodišnjeg trenera u klubu, a trenutno izbornika Kadetske rukometne reprezentacija Bosne i Hercegovine

 

U svojoj trenerskoj karijeri Toni Čolina je sezonu i pol vodio momčad RK Konjuh, a prije toga bio je pomoćni trener prve ekipe RK Izviđača CO u razdoblju od 2013. do 2017. i to Zdenku Grbavcu „Grbi“ i Dariju Mikuliću, te u istom razdoblju bio prvi trener RK Izviđač CO II.

 

Također, usporedno je radio i kao trener u omladinskim kategorijama Školi rukometa Izviđač, sa kojima je nizao uspjehe na završnicama državnih prvenstava.

 

Toni Čolina je profesor sporta i magistar kineziologije, te je ujedno i nosilac EHF master coach licence.

 

Sretno Toni!

 

Toni Colina tatran 2016

 

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo