Nalazite se: Početna

U srijedu u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva „Skauti“ dočekuju Konjuh iz Živinica

 

izvidjac konjuh 20191218 620 1

 

Nakon dvije uzastopne pobjede rukometaši Izviđač Central osiguranja ponovno su na pobjedničkom putu. U posljednjem 14. kolu savladana je Vogošća, protivnik s kojim su „Skauti“ zadnjih godina vodili velike bitke za titulu prvaka, na njenom terenu. U posljednjem 15. kolu jesenjeg dijela u goste „Skautima“ dolazi RK Konjuh iz Živinica još jedan od protivnika s kojima su igrali odlučujuće utakmice za titulu prvaka.


Momčad iz Živinica je u usponu forme i na krilima dvije pobjede zaredom, dolazi u srijedu Gradsku športsku dvoranu u Ljubuški s ciljem da nastavi pobjednički niz. Tko će se više radovati i tko će nastaviti pobjednički niz saznati ćemo nakon šezdeset minuta bespoštedne borbe na parketu Gradske športske dvorane u Ljubuškom. Hoće li to biti i naši dečki , naše mlade nadolazeće snage Milan „Mića“ Vukšić, Matej Mandić, Domagoj Alilović, Miloš Kos i njihov trener Petar Šuvak zavisi i od vaše potpore s tribina. Srijeda je prilika da još jednom pokažemo svoju privrženost „Skautima“ jer samo skupa možemo doći do cilja.

 

Utakmica između rukometaša Izviđač Central osiguranje i Konjuha igra se u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 18.12.2019. godine s početkom u 18:00 sati.

 

izvidjac konjuh 20191218 620 2

 

U srijedu svi u dvoranu, podržimo naše „Skaute“!

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

izvidjac konjuh 20191218 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo