Nalazite se: Početna

Privremeno prekinuta utakmica između Izviđač Central osiguranje i Sloge iz Gornjeg Vakufa

Premijer liga BiH, sezona 2019/2020, 7. kolo.
Ljubuški, 03.11.2019. u 17:30 sati.

 

RK Izviđač Central osiguranje – MRK Sloga GV-U 13:9 (13:8)- PRIVREMENI PREKID

 

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 600.
Suci: Edin Kulović (Sarajevo) i Vedad Škaljić (Ilidža).
Nadzornik: Mladen Raič (Mostar).

 

RK Izviđač CO: Grbavac, Mandić, Vukšić 4, Alilović, Kos, Ivanović, Jozinović, Primorac, Šoljić, Đono 2, Delić 4/3, Maretić 1, Pavlak, Buntić 1, Muhović, Buljubašić.
Trener: Mario Bjeliš.

 

MRK Sloga: Biljaka, Halebić, A. Demirović, Dedić 3/3, Gudić, Ljutić 1, Đikić, Rušpić, Pokvić, Stanojčić 1, Pedić, Kahrić, Šaravanja 2, Purić 2, Destanović, B. Demirović.
Trener: Aleksandar Radosavljević

 

Crveni karton – diskvalifikacija: Josip Buljubašić.

Isključenja: Izviđač 8 minuta, Sloga 10 minuta.
Sedmerci: Izviđač 3/3, Sloga 3/3.

 

Utakmica 7. kola premijer lige BiH između RK Izviđač Central osiguranje i MRK Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje privremeno je prekinuta je u 30 minut i 43 sekundi pri rezultatu 13:9, poluvrijeme 13:8 za Izviđač. Utakmice je prekinuta zbog kvara na rasvjeti u Gradskoj športskoj dvorani kojeg je prouzročilo nevrijeme koje je zahvatilo Ljubuški.

 

Odigrani tridesetak minuta susreta protekao je u pravoj muškoj igri, u kojemu se nisu štedjeli ni jedni ni drugi. Sloga je ušla u utakmicu jako motivirano, ali i „Skauti“ se nisu dali, odgovorili su na isti način.
Gosti su poveli, ali Izviđač je uzvratio odličnom igrom u obrani, te efikasnim napadom, tako da preko Džone, Delića i Maretića u 7.minuti vodi 3:1.
Gosti su u 11.minuti stigli na pogodak zaostatka (4:3), ali nakon toga je uslijedilo 10 minuta odlične igre „Skauta“. Dvaput pogađaju Delić i Vukšić, a po jednom Džono i Buntić, te na drugoj strani Purić, što „Skautima“ donosi šest golova prednosti (10:4, 21.minuta).

Mali pad u igri Izviđača, između 21. i 28. minute, iskoristila je Sloga i serijom 3:0 stigla na tri gola zaostatka (10:7). Posljednje dvije minute, prvog dijela, ponovno protječu u dominaciji „Skauta“, na sceni je Milan „Mića“ Vukšić koji pogađa dva puta te jednom Vedran Delić i na odmor se odlazi s pet pogodaka viška.

 

Drugo poluvrijeme kreće s napadom rukometaša Sloge, koji iz sedmerca smanjuju na 13:9, ali nakon toga dolazi do kvara na rasvjeti u Gradskoj športskoj dvorani. Kvar je prouzročilo nevrijeme koje je vladalo na području Ljubuškoga. Ni nakon čekanja od skoro 60-tak minuta, situacija se nije popravila tako da su službene osobe donijele odluku o privremenom prekidu.

 

Odluku o nastavku ovog susreta donijet će Povjerenik natjecanja sukladno normativnim aktima koji definiraju ovakve situacije.

Napomenimo za kraj,  momčad iz Gornjeg Vakufa u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom bodrilo je 50-tak navijača, koji su stigli organizirano i koji su fer, sportski, vatreno navijali za svoju momčad.

 

U sljedećem 8. kolu pred „Skautima“ je jedno jako teško gostovanje u Istočnom Sarajevu gdej će odmjeriti snage s momčadi Slavije.

 

ividjac slogaGV 20191103 1

 

ividjac slogaGV 20191103 2

 

ividjac slogaGV 20191103 3

 

ividjac slogaGV 20191103 4

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo