Nalazite se: Početna

FOTO & VIDEO: Donatorska noć, Izviđač je još jednom pokazao svoju snagu

 

Sinoć je u svečanoj dvorani hotela „Bigeste“ održana donatorska večer RK Izviđač pod nazivom „Noć Izviđača“. Ova veličanstvena manifestacija je još jednom pokazala snagu ovog rukometnog kluba, koji je uspio okupiti veliki broj prijatelja kluba, sponzora i donatora, veliki broj uglednika iz javnog, političkog, vjerskoga i kulturnoga života. Svečanosti su nazočili rukometašice, rukometaši, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe, te treneri Škole rukometa i klupski čelnici.

 

Nakon kratkog filma s crticama iz bogate izviđačeve povijesti, voditeljica programa Bjanka Medić, je prepustila riječ predsjedniku kluba Toniju Kraljeviću koji je sve nazočne pozdravio i koji je između ostalog kazao:

 

Zahvaljujem svim generacijama, svim igračima i igračicama Izviđača koji su utkali svoje rukometno umijeće i svoju mladost u prepoznatljivu rukometnu ljubušku priču. Zahvaljujem i onima koji su se nosili s izazovima jačajući Izviđač i izvan sportskog borilišta, misleći pri tome na sve predsjednike svih Izviđačevih uprava, a posebno Zlatanu Luburiću, Marinku Bubalu i Stanislavu Muciću te Nevenku Barbariću koji je posebno podmetnuo svoja leđa kako bi Izviđač ostao uspravno stajati kada je bilo najteže, te kasnijim predsjednicima uprava Davidu Grbavcu i Ivanu Ševi". 

 

Nakon pozdravnog govora, predsjednik kluba je uručio dres RK Izviđača s potpisima svih igrača, predsjedniku Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH, dr Draganu Čoviću.
Ugodno druženje uz bogati švedski stol, tombolu s bogatim nagradama i uz glazbu grupe „Konoba“ iz Trebižeta, potrajalo je dugo u noć.

 

Domaćin, hotel Bigeste, ovom je prigodom darovao i svečanu tortu „Izviđač“ koji su prerezali kadetski reprezentativci Hrvatske i BiH, Matej Mandić i Milan Vukšić.

 

Hvala svima još jednom što ste nam pružili ruku potpore, neka nam živi Izviđač“, riječi su predsjednika Tonija Kraljevića

 

Kratki film s crticama izviđačeve povijesti.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo