Nalazite se: Početna

Pušić: Zrinjski nije pristao na ždrijebanje, odluke UO nisu validne

 

doigravanje za prvaka 2013 b

 

Još prije tri tjedna je mostarski Zrinjski objavio da je upitna egzistencija kluba, kao i nastup u sljedećoj sezoni Premijer lige.

 

Klub i dalje traži načina kako da osigura osnovna sredstva za igranje Premijer lige, ali u međuvremenu su se za odigravanje tog natjecanja otvorile i nove prepreke. Upravni odbor RS BiH je nedavno u Doboju bez kvoruma donio odluku da prvenstvo starta 14. rujna, obavio ždrijebanje natjecateljskih brojeva i usvojio nove propozicije, kako su kazali “na pritisak premijerligaša”.

 

Zrinjski nije pristao na ždrijebanje natjecateljskih brojeva što uostalom nije bitno jer Zrinjski ne odlučuje o tome. Nije moguće da Upravni odbor RSBiH donese odluku sa sedam članova, odnosno bez kvoruma, kaže predsjednik Skupštine Zrinjskog, Dario Pušić.

 

Po trenutačnom stanju teško je očekivati da će prvenstvo u Premijer ligi započeti 14. rujna, kako je najavljeno, a s obzirom na raspoloženje unutar klubova.


Još čekamo odluke Upravnog odbora. Ovo iz Doboja nisu validne odluke i ne priznajemo to da sedam ljudi može donijeti odluku u Upravnom odboru. Želimo igrati Premijer ligu samo pod okriljem Saveza. Podržavamo i osnivanje udruge premijerligaša, ali po propisima i kroz instituciju Saveza, a ništa na svoju ruku, zaključio je Pušić.

 

Rukomet u BiH je već dugo u velikim problemima i Savez svakako van zakonske osnove djelovanja. A kako će rukometni djelatnici u BiH prebroditi novu krizu, ostaje da se vidi u sljedećim danima.

 

Er.B./https://www.dnevni-list.ba

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo