Nalazite se: Početna

FOTO: "Skauti" otputovali u "Grad Sunca"

Rukometaši Izviđača u sklopu priprema za sljedeću natjecateljsku sezonu danas su otputovali u Trebinje gdje će sudjelovati na 2. Međunarodnom "Swisslio" rukometnom turniru, koji se održava od 9. do 11. kolovoza. Ekspedicija Izviđača u „Grad Sunca“ otputovala je dan ranije kako bi sudjelovala na predstavljanju momčadi sudionika turnira.

 

Pored „Skauta“ na ovom jakom turniru sudjeluje, aktualni prvak Europe, Vardar iz Skoplja, bivši europski prvaci banjalučki Borac i Metaloplastika iz Šapca,te Butan Plin iz Izole (Slovenija) i domaćin Leotar.

 

Momčadi su podijeljene u dvije skupine, rukometaši Izviđača igrat će u skupini s Metaloplastikom i Butan Plinom, dok će u drugoj skupini snage odmjeriti rukometaši Vardara, Borca i domaćina Leotara.

 

Prva dva dana predviđena su za igranje utakmica po skupinama dok će se u nedjelju, 11. kolovoza igrati utakmice za plasman.
Svoju prvu utakmicu rukometaši Izviđača odigrati će u subotu, s početkom u 15:00 sati, s momčadi Metaloplastike, a drugu, isti dan, u 21:00 sat s momčadi Butan Plina.

 

Dio atmosfere iz "Grada Sunca" pogledajte u galeriji ispod

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo