Nalazite se: Početna

"Skauti" na Kupresu pune baterije

Dva dana pošto su započeli svoje pripreme u Ljubuškom, rukometaši Izviđača su preselili svoj trening na Kupres gdje će raditi do nedjelje.

Tamo svakako imaju bolje uvijete, prvenstveno zbog niže temperature u odnosu na ono što imaju u Ljubuškom.

 

Marko buntic mOvdje sam drugu godinu zaredom, dok su oni tamo bili i prije. Uvjeti su idealni, tu je hotel i vanjski tereni tako da hvala i našim domaćinima.

Imali smo dva uvodna dana u Ljubuškom kao podlogu za ono što ćemo raditi na Kupresu. Treniramo po dva puta dnevno, a raditi ćemo i tri puta kako bi iskoristili ovu povoljnu temperaturu na Kupresu, govori trener Mario Bjeliš koji je zadovoljan stanjem svojih igrača.

Radilo se preko pauze, vidi se da su igrači to shvatili ozbiljno.

 

Posljednja prinova u timu je desno krilo Marko Buntić iz Metkovića.

Neće biti nekog forsiranja po pitanju dovođenja igrača, a vidjeti ćemo u hodu što nam još eventualno treba. Nema baš financija za to i tko je – tu je, probati ćemo iz tih igrača izvući maksimum. Najbitnije je da ne bude nekih težih ozljeda, govori Bjeliš.

 

 

 

 

mlade snage mOsim Buntića ranije su Izviđač pojačali Josip Buljubašić (Bešiktaš), Stjepan Jozinović i Amir Muhović (vratili se s posudbe iz Konjuha) te Ante Grbavac povratnik iz Zrinjskog. Klub je priključio nekoliko perspektivnih rukometaša iz svoje rukometne škole: Ivano Pavlović, Filip Odak (2003. godište), Mihael Bebek (2002.), Zvonimir Lukenda, Marin Alilović (2001.).

 

Poslije Kupresa Skautima slijedi turnir u Trebinju, 2. Swisslio Međunarodni rukometni turnir, koji se igra od 9. do 11. kolovoza. Ljubušaci će u Trebinje na predstavljanje ekipa doći dan ranije, a na jakom turnir Skauti su u skupini sa Izolom (slovenija) i Metaloplastika (Srbija), dok drugu skupinu čine domaćin Leotar i Borac (BiH) te aktualni europski rukometni prvak, Vardar (Sjeverna MakedonijaI). Slijedi im povratak u Ljubuški gdje će raditi do tradicionalnog, 51. izdanja TV turnira šampiona u Doboju, kojeg će biti sudionici od 20. do 24. kolovoza.

 

Nadamo se da će i RS BiH dogovoriti početak prvenstva kako bi onda mogli posložiti pripreme do kraja, rekao je Mario Bjeliš.

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo