Nalazite se: Početna

Odlični rezultati mladih rukometaša i rukometašica Izviđač Central osiguranje na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019.

Na na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019. koji je ovaj vikend održan u ova tri grada sudjelovali su i mladi rukometaši i rukometašice Izviđača.
Na ovom turniru sudjelovale su tri ekipe Izviđača, djevojčice rođeni 2004., dječaci rođeni 2004. i dječaci rođeni 2002.
Prva dva dana, odnosno 26. i 27. 04.2019. godine ekipe su se borile po skupinama.

 

Dječaci rođeni 2002., koje je s klupe vodio Milan Tolić, bili su u skupni s RK Sloboda Tuzla, RK Sedmerac Sarajevo, RK Žepče i svoje utakmice su igrali u dvorani u Žepču. Ekipa Izviđača s tri pobjede osvojila je prvo mjesto u svojoj skupini i plasirala se u polufinale u kojem je poslije velike borbe i izvođenja sedmeraca poražena od ekipe RK Jeruzalem Ormož.
RK Izviđač - RK Jeruzalem Ormož 24:24 (28:29), nakon sedmeraca.

 

U borbi za treće mjesto Izviđač je bio uvjerljiv protiv ekipe RK Sedmerac Sarajevo.

 

RK Sedmerac - RK Izviđač 12:26

 

Djevojčice rođene 2004., s klupe vodila Josipa Tomić, bile su raspoređene u skupni s ŽRK Jedinstvo Tuzla, ŽRK Hadžić, ŽRK Krivaja2, svoje utakmice igrale su u dvorani u Zavidovićima. Naše rukometašice bile su prve u skupini s dvije pobjede i jednim remijem i plasirale se u polufinale. U polufinalnom meču poražene su od ekipe ŽRK Osijek.
ŽRK Osijek - ŽRK Izviđač 13:11

 

U utakmici za treće mjesto sastale su se s domaćom ekipom ŽRK Krivaja i nakon velike borbe i izvođenja sedmeraca slavile i osvojile brončanu medalju.

 

ŽRK Izviđač – ŽRK Krivaja 1 17:17 (23:22), nakon sedmeraca

 

Dječaci rođene 2004., s klupe je vodio Petar Šuvak, bili su raspoređeni u skupni s RK Gračanica, RK Kozara MP, RK Lokomotiva Brčko, RK Krivaja, utakmice su igrali u dvorani u Zavidovićima. Naši rukometaši su pokazali odličnu igru i s tri pobjede i jednim remijem osvojili prvo mjesto u skupini i plasirale se u polufinale. U polufinalu za protivnika su imali ekipu RK Maglaj, gdje su u vrućoj atmosferi u Maglaju, slavili pobjedu i plasman u finale.
RK Izviđač - RK Maglaj 23:18
U finalu naši mladi rukometaši ponovno su prikazali odličnu igru i savladali reprezentaciju Crne Gore i osvojili zlatnu medalju.

 

Finale:
Reprezentacija Crne Gore - RK Izviđač 21:23

 

Čestitamo našim rukometašicama i rukometašima na odličnim rezultatima!

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo