Nalazite se: Početna

NAJAVA: U srijedu „Skauti“ protiv rukometaša Meshkov Bresta, jednog od glavnih kandidata za Final 4 SEHA-GAZPROM lige

 

Plakat meshkov 20180826 620 1

 

Zavaljujući rukometašima Izviđača, koji su i ove godine izborili pravo igranja u regionalnoj SEHA-GAZPROM ligi, ljubitelji rukometa u Ljubuškom, a i šire, imat će priliku uživati u utakmicama koje će popularni „Skauti“ u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igrati protiv protiv velikana rukometne igre.

 

Veću u srijedu, 29.08.2018. godine u okviru 1. kola Seha Gazprom lige u našoj dvorani gostuje bjeloruski prvak HC Meshkov Brest.

 

Bjelorusi su višestruki prvaci svoje države, višegodišnji su sudionici Lige prvaka, to je momčad koja je sastavljena od velikog broja bjeloruskih rukometaša, ali i od iskusnih internacionalaca. Za momčad Meshkov Bresta pored bjeloruskih i ruskih reprezentativaca, nastupaju hrvatski reprezentativci: Ivan Pešić, Šime Ivić i Sandro Obranović, reprezentativci Srbije: Petar Đorđić i Darko Đukić, te Vid Poteko i Simon Razgor, reprezentativci Slovenije. Od ove sezone, s klupe, momčadi Meskova „dirigira“ proslavljeni španjolski trener Manolo Cadenas.

 

Svakako, gosti su veliki favoriti, čija prednost se ogleda u velikom broju vrhunskih rukometaša, iskustvu, "dužoj klupi", ali „Skauti“ u svojoj dvorani ne ističu bijelu zastavu ni pred kim. Mladost, polet i potpora s tribina njihov su adut. Zato, u srijedu svi u Gradsku športsku dvoranu.

 

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

Utakmica se igra u srijedu, 29.08.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19:00 sati.

Ulaznice za ovu utakmicu te godišnje ulaznice mogu se, već, od ponedjeljka kupiti u Caffe baru "Academia", Caffe baru "Raffaelo" i Caffe Gallery "Kerametal“.

 

Plakat meshkov 20180826 620 2

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuskiljportal

  R media logo

 

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

dzaic log

Toscana logo

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

  posta logo

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

alba logo 

parkovi logo

feroImport logo