Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama

Nalazite se: Početna

Pobjede Izviđač CO nad Banik Karvinom i Metkovićem u pripremnim utakmicama

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u sklopu priprema za predstojeće natjecanje u Premijer ligi BiH odigrali su dvije pripremne utakmice. Nakon napornih priprema na Kupresu u kojima je, uglavnom, akcent bio na tjelesnoj pripremi, treniralo se i u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, prema zacrtanom planu trenera Silvija Ivandije.
Faza uigravanja momčadi krenula je prošlog tjedna s igranjem pripremnim utakmicama u kojima trener Ivandija uigrava igru momčadi u fazi napada i obrane.

 

Nakon nekoliko međusobnih utakmica, prva provjera „Skauta“ bila je u subotu, 26.08.2017. u Biogradu na moru gdje je Izviđač odigrao susret s ekipom Banik Karvina iz Češke i pobijedio rezultatom 29:26, poluvrijeme 13:15.

 

U drugom susretu koji je odigran u srijedu, 30.08.2017. u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom Izviđač je bio bolji od momčadi RK Metković rezultatom 40:24, poluvrijeme 19:15.

 

Trener Ivandija u ovim susretima nije mogao računati na usluge desnih bekova Petra Bubala i Matea Rodina koji su bili na poštedi zbog zdravstvenih problema.
Pored prinova: Perovića,Bubala, Kaluđerovića, Miškovića, Jozinovića i Budalića, ekipi su se priključili i kadeti: Alilović, G. Mišetić, M. Mišetić, Vukšić, Primorac. Svi rukometaši na koje računa trener Silviju Ivandija dobili su određenu minutažu.

 

Najefikasniji u susretu protiv Karvine bili su: Jarak sa sedam, Mandić s šest dok su Čutura i Kaluđerović postigli po četiri pogotka. Dobru partiju pružio je i vratar Ivan Budalić.
Protiv ekipe Metkovića u listu strijelaca najviše puta su se upisali: Mandić I Kaluđerović po sedam puta, Jarak šest i Ante Pavlak pet puta. Obranama se istakao i vratar Marko Ivanković „Maka“.

 

U nedjelju, 03.09.2017. rukometaši Izviđač Central osiguranje sudjeluje na turniru u Goraždu na kojem pored domaćina ekipe Goražda, nastupaju RK Vogošća i RK Lovćen s Cetinja.

 

izvidjac vogosca 20170524 620

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

 avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

 unitrade log

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !