Dominacija Škole rukometa RK Izviđač u Međugorju - foto Dominacija Škole rukometa RK Izviđač u Međugorju - foto

Nalazite se: Početna

Dominacija Škole rukometa RK Izviđač u Međugorju - foto

medjugorje turnir 620

 

Na netom završenom 12. izdanju Međunarodnog rukometnog turnira Medjugorje 2017. koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića, polaznici Škole rukometa RK Izviđač CO ostvarili su izvanredne rezultate i još jednom potvrdili da za budućnost rukometa u Ljubuškom nema problema.

Pod vodstvom trenera: Slavena Tomića, Petara Šuvaka, Ivana Gige Lovrića i Milana Tolića i uz koordinaciju voditelja škole rukometa profesora Zvonke Hercega, mladi rukometaši ŠR Izviđač nastupili su u četiri kategorije (dječaci 2000,2002 i 2004, te djevojčice 2004 godište), te nakon pet dana igranja zabilježili izvrsne rezultate.


Dječaci 2004. godište su u finalnom susretu savladali PPD Zagreb rezultatom 17:15 te osvojili prvo mjesto, a Diano Ćeško je proglašen najboljim igračem turnira.

Mlađi kadeti 2002. godište su u finalnom meču ubilježili poraz od PPD Zagreba rezultatom 23:17 a Matej Mandić je proglašen vratarom turnira.

Dominaciju ŠR Izviđača CO na ovom turniru potvrdili su kadeti Izviđača 2000. godište koji su u finalnom susretu savladali RA Čapljinu rezultatom 21:14, a po tko zna koji put Domagoj Alilović je proglašen najboljim igračem natjecanja.

Djevojčice 2004. godište su odigrale nekoliko dobrih utakmica ali bez borbe za medalje na turniru, te najavile bolje dane za ljubuški ženski rukomet u mlađim kategorijama.


Nakon ovog turnira, već 31.8. 2017. ŠR Izviđač CO sudjeluje na jakom turniru u Dubravi sa selekcijama 2002., 2004. i 2006., a 2000. godište nastupa također na jakom Međunarodnom turniru u Sarajevu 7.i 8. rujna 2017.

izvor:www.radioljubuski.ba

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

 avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

 unitrade log

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !