FOTO & AUDIO: Skauti na pripremama na Kupresu FOTO & AUDIO: Skauti na pripremama na Kupresu

Nalazite se: Početna

FOTO & AUDIO: Skauti na pripremama na Kupresu

Rukometaši Izviđača CO se od nedjelje nalaze na pripremama na Kupresu, gdje će ostati do ponedjeljka, 14. kolovoza 2017. godine.

Nakon uvodnih nekoliko dana priprema na Kupresu, u petak i subotu trenirati će se sa loptom u sportskoj dvorani u Tomislavgradu.


U prelijepom ambijentu Kupreške visoravni odrađuju onaj najteži dio priprema tzv. „dril“. Treneri Silvio Ivandija i njegov pomoćnik Ivan Gigo Lovrić ne štede nikoga, znoj teče u potocima, a sada se još nitko ne žali. Uz izvrsne uvjete za rad u hotel Adra Ski imaju izuzetno gostoljubivo osoblje i veoma kvalitetnu hranu, a toliko su prirasli osoblju hotela da im čak objede poslužuju u Izviđačevim dresovima.


Na tiskovnoj konferenciji u hotelu Adria Ski po prvi put u povijesti na pitanja novinara, koji su potegli iz Ljubuškog na Kupres odgovarali su, na prijedlog glasnogovornika kluba Slavena Tomića, treneri Ivandija i Lovrić, te novopridošli igrači, njih šestorica: Perović,Bubalo, Kaluđerović, Mišković, Jozinović i Budalić.


Nakon uvodnog predstavljanja na pitanja novinara odgovarao je trener Ivandija. U tonskom zapisu poslušajte što su rekli treneri i novopridošli igrači.

M. Kraljević - www.radioljubuski.ba

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration