Silvio Ivandija novi trener RK Izviđač Central osiguranje Silvio Ivandija novi trener RK Izviđač Central osiguranje

Nalazite se: Početna

Silvio Ivandija novi trener RK Izviđač Central osiguranje

Silvio Ivandija 230Vijest o kojoj se naveliko pisalo je dobila i službenu potvrdu da je Silvio Ivandija novi trener RK Izviđač Central osiguranje i nasljednik Zdenka Grbavca, dugogodišnjeg trenera Ljubuškog Premijerligaša. Povodom imenovanja novog trenera novinarima su se obratili glasnogovornik kluba Slaven Tomić, zatim novi trener Silvijo Ivandija i direktor kluba Branko Vukojević.

 

Ivanda je zahvalio upravi RK Izviđač Central osiguranja na ponovnom pozivu u ovu sredinu koja je njemu ostavila jako dobar dojam. „Moje ambicije su da osvojim kup i prvenstvo i to mu je prvi cilj i misija da se vratimo na mjesto koje zaslužuje RK Izviđač CO. Neće biti lako, doći će do promjena u ekipi, klub je pokazao želju i ambiciju da se proširi što je naravno dodatni motiv meni kao treneru i očekuje nas puno rada ove sezone da bi se vratili na svoje mjesto“, rekao je Ivandija.

 

Nakon toga se novinarima obratio direktor Vukojević: „Silvijo Ivandija je naš novi trener, ne treba ga posebno predstavljati jer je u trenerskom poslu poznat, i kod nas je bio prije 6 godina i želim mu srdačnu dobrodošlicu. On je jedan kvalitetan trener koji će dati jednu novu dimenziju RK Izviđač CO.“

Zahvalio je dosadašnjem treneru Zdenku Grbavcu koji je s dosta uspjeha tri godin vodio klub. „Trener Grbavac je u tri sezone postigao odličan rezultat, jedu titulu i dva druga mjesta. Tako da, to čini uspjeh i za njega i za nas, ali nekada promjene dođu dobro. Hvala mu, u ime svih, njegove usluge će klub i dalje trebati i sigurno će se naći mjesto za njega“, rekao je Vukojević te zaključio da će vrijeme pokazati hoće li RK Izviđač CO postići uspjehe, ali oni će se truditi da budu u vrhu i da što kvalitetnije uđu u sezonu.

 

Ivandija je početkom prošle godine vodio ženski rukometni klub Lokomotivu, a bio je suradnik bivšeg hrvatskog izbornika Slavka Goluže u seniorskoj reprezentaciji te Lini Červaru u Zagrebu. Kao trener radio je i u Italiji (Prato i Trieste), u BiH (Izviđač Ljubuški) dok je u Hrvatskoj vodio Karlovac i Varaždin. Tijekom igračke karijere nosio je dres Zameta, Celja, Zagreba i Prata. Pred kraj sezone smijenjen je s pozicije trenera RK Zagreb, a na njegovo mjesto je stigao Slavko Goluža.

preuzeto: ljportal.com

ivandija predstavljanje tiskovna 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

 avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

 unitrade log

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !