U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a

Nalazite se: Početna

U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a

 

izvidjac konjuh 20170401 610 2 p

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su završili natjecanje u regionalnoj Seha-Gazprom ligi, ali pred  njima je najvažniji dio sezone u kojoj ih očekuju utakmice kup natjecanja i Lige 4, u kojima će pasti odluka o pobjedniku kup natjecanja i o prvaku BiH u rukometu za sezonu 2016/2017. 

 

Nakon što su 14. ožujka odigrali posljednju utakmicu Seha – Gazprom lige, protiv Vardara, „Skaute“ očekuje u utorak, 04.04.2017., uzvratni susret četvrtfinala Kup-a BiH protiv momčadi Konjuha iz Živinica. Bit će to prilika da ljubitelji rukometa u Ljubuškom ponovno uživaju u jednoj rukometnoj predstavi u kojoj će „Skauti“ odmjeriti snage s dugogodišnjim sportskim prijateljima rukometašima Konjuha, popularnim „Stolarima“ iz Živinica. Ekipa Konjuha dugi niz godina je u vrhu BiH rukometa i svakome protivniku uvijek predstavlja „tvrd orah“, što znači da će susret u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom obilovati neizvjesnošću, lijepom igrom i potezima.

 

Utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19:00 sati. 

Ulaz je slobodan.

 

Nakon utakmice s Konjuhom sljedeće natjecateljske utakmice slijede u svibnju, prva tek 10.05.2017., u natjecanju Lige4. 

Da Izviđač CO ništa ne prepušta slučaju govori i plan koji je napravljen da bi se ovoliko velika pauza premostila i da bi se što spremnije dočekale odlučujuće utakmice.

Rukometaši ovu stanku već koriste za ciklus bazičnih tjelesnih priprema, prema planu i programu prof. dr. Borka Petrovića, stručnjaka za tjelesne pripreme. Nakon ovog ciklusa uslijedit će sedmodnevne pripreme u Srbiji, koje će poslužiti za tehničko-taktičko uigravanje i u sklopu kojih će "Skauti" odigrati tri utakmice sa srbijanskim prvoligašima. Osim ove mini turneje dogovorena je i pripremna utakmica s ekipom Kaštela u Kaštel Gomilicama i najvjerojatnije, početkom svibnja, jedna pripremna utakmica s rukometašima Zrinjskog

Poželimo sreću našim rukometašima i nadajmo se da će ovo biti dovoljno da bi se ponovio uspjeh iz prethodne sezone.

 

izvidjac konjuh 20170401 610 1 p

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   jurpom logo

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !