U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a

Nalazite se: Početna

U utorak u Gradsku športsku dvoranu stiže Konjuh na uzvratni susret kup-a

 

izvidjac konjuh 20170401 610 2 p

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja su završili natjecanje u regionalnoj Seha-Gazprom ligi, ali pred  njima je najvažniji dio sezone u kojoj ih očekuju utakmice kup natjecanja i Lige 4, u kojima će pasti odluka o pobjedniku kup natjecanja i o prvaku BiH u rukometu za sezonu 2016/2017. 

 

Nakon što su 14. ožujka odigrali posljednju utakmicu Seha – Gazprom lige, protiv Vardara, „Skaute“ očekuje u utorak, 04.04.2017., uzvratni susret četvrtfinala Kup-a BiH protiv momčadi Konjuha iz Živinica. Bit će to prilika da ljubitelji rukometa u Ljubuškom ponovno uživaju u jednoj rukometnoj predstavi u kojoj će „Skauti“ odmjeriti snage s dugogodišnjim sportskim prijateljima rukometašima Konjuha, popularnim „Stolarima“ iz Živinica. Ekipa Konjuha dugi niz godina je u vrhu BiH rukometa i svakome protivniku uvijek predstavlja „tvrd orah“, što znači da će susret u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom obilovati neizvjesnošću, lijepom igrom i potezima.

 

Utakmica se igra u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 19:00 sati. 

Ulaz je slobodan.

 

Nakon utakmice s Konjuhom sljedeće natjecateljske utakmice slijede u svibnju, prva tek 10.05.2017., u natjecanju Lige4. 

Da Izviđač CO ništa ne prepušta slučaju govori i plan koji je napravljen da bi se ovoliko velika pauza premostila i da bi se što spremnije dočekale odlučujuće utakmice.

Rukometaši ovu stanku već koriste za ciklus bazičnih tjelesnih priprema, prema planu i programu prof. dr. Borka Petrovića, stručnjaka za tjelesne pripreme. Nakon ovog ciklusa uslijedit će sedmodnevne pripreme u Srbiji, koje će poslužiti za tehničko-taktičko uigravanje i u sklopu kojih će "Skauti" odigrati tri utakmice sa srbijanskim prvoligašima. Osim ove mini turneje dogovorena je i pripremna utakmica s ekipom Kaštela u Kaštel Gomilicama i najvjerojatnije, početkom svibnja, jedna pripremna utakmica s rukometašima Zrinjskog

Poželimo sreću našim rukometašima i nadajmo se da će ovo biti dovoljno da bi se ponovio uspjeh iz prethodne sezone.

 

izvidjac konjuh 20170401 610 1 p

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration