Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

Nalazite se: Početna

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 1

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu, u sklopu 14. Kola Premijer lige za žene u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, odmjerit će snage s rukometašicama Katarine iz Mostara.
Rukometašice Izviđača u ovaj susret ulaze dodatno oslabljene, ionako mali roster dodatno je oslabljen izostankom Maje Prusine, koja se ozlijedila u susretu s Jedinstvom. Ozljeda je takve prirode da je ona, prema svim prognozama, „izgubljena“ za ovu sezonu. I ovaj put u sastavu neće biti Mirjane Mišetić „Mime“, koja također ima problema s ozljedama. Iako oslabljene mlade rukometašice Izviđač Central osiguranje predvođene s Marijom Boras, Mateom Nosić i Martom Gudelj pokušat će doći do bodova s kojima bi osigurale mirnu završnicu u nastavku prvenstva.

 

Utakmica između ove dvije ekipe igra se u subotu, 18.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 18:30 sati. Ulaz je besplatan.

 

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašicama da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 2

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

 avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

 unitrade log

 Toscana logo

 hummel logo

 td company log

 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !