Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

Nalazite se: Početna

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 1

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu, u sklopu 14. Kola Premijer lige za žene u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, odmjerit će snage s rukometašicama Katarine iz Mostara.
Rukometašice Izviđača u ovaj susret ulaze dodatno oslabljene, ionako mali roster dodatno je oslabljen izostankom Maje Prusine, koja se ozlijedila u susretu s Jedinstvom. Ozljeda je takve prirode da je ona, prema svim prognozama, „izgubljena“ za ovu sezonu. I ovaj put u sastavu neće biti Mirjane Mišetić „Mime“, koja također ima problema s ozljedama. Iako oslabljene mlade rukometašice Izviđač Central osiguranje predvođene s Marijom Boras, Mateom Nosić i Martom Gudelj pokušat će doći do bodova s kojima bi osigurale mirnu završnicu u nastavku prvenstva.

 

Utakmica između ove dvije ekipe igra se u subotu, 18.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 18:30 sati. Ulaz je besplatan.

 

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašicama da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 2

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !