Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

Nalazite se: Početna

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu dočekuju Katarinu

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 1

 

Rukometašice Izviđač Central osiguranja u subotu, u sklopu 14. Kola Premijer lige za žene u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, odmjerit će snage s rukometašicama Katarine iz Mostara.
Rukometašice Izviđača u ovaj susret ulaze dodatno oslabljene, ionako mali roster dodatno je oslabljen izostankom Maje Prusine, koja se ozlijedila u susretu s Jedinstvom. Ozljeda je takve prirode da je ona, prema svim prognozama, „izgubljena“ za ovu sezonu. I ovaj put u sastavu neće biti Mirjane Mišetić „Mime“, koja također ima problema s ozljedama. Iako oslabljene mlade rukometašice Izviđač Central osiguranje predvođene s Marijom Boras, Mateom Nosić i Martom Gudelj pokušat će doći do bodova s kojima bi osigurale mirnu završnicu u nastavku prvenstva.

 

Utakmica između ove dvije ekipe igra se u subotu, 18.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 18:30 sati. Ulaz je besplatan.

 

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašicama da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

izvidjac katarina 20170316 p 610 2

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration