„Skauti“ u utorak igraju s Vardarom trenutno jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta „Skauti“ u utorak igraju s Vardarom trenutno jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta

Nalazite se: Početna

„Skauti“ u utorak igraju s Vardarom trenutno jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta

izvidjav vardar p 20170310 620 2

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u utorak, 14.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igraju posljednju utakmicu SEHA-GAZPROM lige u sezoni 2016/2017. Protivnik „Skautima“ je Vardar, momčad koja je osigurala ne samo 1. mjesto u SEHA Gazprom ligi već i 1. mjesto u skupini Lige prvaka i to ispred momčadi kao što su: MOL-Pick Szeged, Rhein-Neckar Löwen, KS Vive Tauron Kielce, HC Meshkov Brest, HC PPD Zagreb, RK Celje Pivovarna Lasko, IFK Kristianstad. Makedonski prvak je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u ova oba natjecanja.

Vardar je višestruki prvak Makedonije, momčad za koju nastupaju hrvatski, španjolski, ruski, srbijanski i makedonski reprezentativci. Za Vardar igraju velike rukometne zvijezde među kojima su: Luka Cindrić, Ivan Čupić, Igor Karačoć, Arpad Šterbik, Joan Canellas, Jorge Maqueda, Alex Dujshebaev, Daniil Shishkarev, Timur Dibirov ,..

 

Svakako, gosti su veliki favoriti, njihovoj prednost je veliki broj vrhunskih rukometaša, iskustvo, duža klupa, ali „Skauti“ u svojoj dvorani ne ističu bijelu zastavu ni pred kim. Mladost, polet i potpora s tribina njihov su adut. Zato, u utorak svi u Gradsku športsku dvoranu.

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

Utakmica se igra u utorak, 14.03.2017. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:00 sati.

 

Ulaznice mogu se već kupiti u Caffe baru "Raffaelo", Caffe Gallery "Kerametal" i Noćnom klubu "Diamond".

 

izvidjav vardar p 20170310 620 1

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

  obrazovanje

 dzaic log

  avangard

ephzhb

mrm log

ht eronet logo

unitrade log

Toscana logo

td company log

ivanic log

logo genration 

HIMNA IZVIĐAČA

There seems to be an error with the player !