Izviđač protiv Sutjeske u 1. kolu SEHA lige aaa Izviđač protiv Sutjeske u 1. kolu SEHA lige aaa

Nalazite se: Početna

Izviđač protiv Sutjeske u 1. kolu SEHA lige aaa

buric_dzebaProjekt Regionalne rukometne lige, iako nije imun od porođajnih muka, kreće ovog vikenda. Zbog veoma kratkog vremena od ideje do realizacije projekta, svi detalji se nisu posložili onako kako je planirano. Generalni sponzor lige još uvijek nije pronađen, usprkos tome dogovoreno je da liga krene.

Izviđač od samog početka podržava ovaj projekt i cjelokupni rad u klubu kao i pripreme ekipe bile su podređene početku Lige. Ni u jednom trenutku nije bilo nikakvih rezervi oko sudjelovanja Izviđača u Regionalnoj rukometnoj ligi.

Voljom ždrijeba u prvom kolu Regionalne rukometne lige, "Skauti" se na domaćem parketu susreću sa crnogorskim predstavnikom Sutjeskom iz Nikšića.

Susret između Izviđača i Sutjeske igra se u rezervnom terminu, tj. u utorak, 13.09.2011. godine, u 20:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, zbog nastupa crnogorske momčadi u 1. kolu EHF kupa ovog vikenda.

Sutjeska je nepoznanica i svakako će biti potreban oprez i maksimalni angažmana da bi naša momčad izišla kao pobjednik iz ovog susreta. Zato, dođimo u što većem broju i pomognimo im da u prvom nastupu ovog natjecanja dođu do prve pobjede.
 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

   jurpom logo

 hummel logo

   alba logo

 

Medijski partner

svijet rukometa