Miličević: Rukometna akademija Izviđač mi je dosta pomogla Miličević: Rukometna akademija Izviđač mi je dosta pomogla

Nalazite se: Početna

Miličević: Rukometna akademija Izviđač mi je dosta pomogla


Povodom obilježavanja pete godišnjice Rukometne akademije Izviđač, porazgovarali smo sa Ivanom Miličevićem, lijevim krilom Izviđača i jednim od najmlađih članova prve ekipe.

Nakon završetka srednje škole , upisao je studij Agronomije u Mostaru. Životni tempo mu je dosta naporan, s  obzirom na velik broj putovanja u Regionalnoj ligi, a osim toga paralelno trenira, uči i igra.

Miličević je  bio član Rukometne akademije od njezinog osnutka prije pet godina, redovito je pohađao predavanja i trenirao, te je sa različitih  natjecanja  kući donio velik broj medalja. Ukratko, sa mlađim uzrastima, dok je bio mlađi kadet, kadet i junior, na razini države je osvojio sve što se moglo osvojiti.

akademija_mi_je_puno_pomogla

Vaše mišljenje o Rukometnoj akademiji?
Prvenstveno sam oduvijek volio rukomet i od malih noga ga treniram. Osnutkom Akademije rukomet sa mlađim uzrastima je dosta dobio na  važnosti, a imali smo  i predavanja iz različitih predmeta što mi je dosta pomoglo u školi. Akademija je pored toga i mjesto susreta sa prijateljima, druženje na treningu i predavanjima . Kao akademac dosta  sam putovao, upoznao nove prijatelje ne  samo u nas, nego i šire. Naravno, najviše sam zahvalan Akademiji što danas igram za prvu ekipu Izviđača.
Za kraj želim instituciji Akademije: svim polaznicima, trenerima, profesorima i ostalom osoblju čestitati Akademiji na petoj godišnjici, a akademcima želim da se još više trude, da treniraju i uče, jer će se sve to na neki način isplatiti.
 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo