Milan Tolić: Protiv Metalurga ćemo dati sve od sebe Milan Tolić: Protiv Metalurga ćemo dati sve od sebe

Nalazite se: Početna

Milan Tolić: Protiv Metalurga ćemo dati sve od sebe


Protiv Metalurga ćemo dati sve od sebe

Igrači HRK Izviđača Mi Grupa  su u proteklih par dana imali dosta naporan tempo,  u subotu su igrali domaću utakmicu EHF Kupa protiv njemačkog Magdeburga,  i odmah u utorak imali gostovanje u Nikšiću protiv RK Sutjeske.
Međutim, već sutra,  u četvrtak 8.12.2011. sa početkom u 19 sati  očekuje nova domaća utakmica protiv RK Metalurga, kojeg vodi dobro poznati trener Lino Červar.

S obzirom na dobru partiju na vratima protiv crnogorske momčadi, za mišljenje o nadolazećoj utakmici smo pitali vratara Milana Tolića.

Kako se osjećate nakon zadnje dvije utakmice?

Mislim da se dogodila nova era među igračima. Dosta se popravila igra u obrani i napadu, što je bilo vidljivo sa favoriziranim Magdeburgom, kada smo igrali dobro i nadam se da će ovako ostati, ali i da ćemo biti još bolja momčad. Što se tiče utakmice sa Sutjeskom ostao je žal za pobjedom. Iako smo igrali remi u gostima, mislim da smo izgubili 2 boda,a ne dobili 1, jer smo bolja momčad.
Obrana je dobro funkcionirala, spustili smo ih ispod 20 golova, ali u napadu se nije do kraja ispoštovao dogovor, tako da ni mi nismo dali više golova.

Utakmica za RK Metalurgom?

Metalurg je jedna jako dobra momčad.  Imaju dobre rezultate u Ligi prvaka i mislim da u Regionalnoj ligi spadaju u sam vrh. U četvrtak svi ćemo dati sve od sebe, pokušati igrati jako dobru obranu sa što manje primljenih pogodaka. Nadam se da će i napad funkcionirati, boriti ćemo se i uz malo sreće pokušati pobijediti Metalurg.

Pozivam gledatelje da dođu u što većem broju, četvrtak, 8.12. u 19 sati !

intervju_milan_tolic_big 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo