Pušić: Zrinjski nije pristao na ždrijebanje, odluke UO nisu validne Pušić: Zrinjski nije pristao na ždrijebanje, odluke UO nisu validne

Nalazite se: Početna

Pušić: Zrinjski nije pristao na ždrijebanje, odluke UO nisu validne

 

doigravanje za prvaka 2013 b

 

Još prije tri tjedna je mostarski Zrinjski objavio da je upitna egzistencija kluba, kao i nastup u sljedećoj sezoni Premijer lige.

 

Klub i dalje traži načina kako da osigura osnovna sredstva za igranje Premijer lige, ali u međuvremenu su se za odigravanje tog natjecanja otvorile i nove prepreke. Upravni odbor RS BiH je nedavno u Doboju bez kvoruma donio odluku da prvenstvo starta 14. rujna, obavio ždrijebanje natjecateljskih brojeva i usvojio nove propozicije, kako su kazali “na pritisak premijerligaša”.

 

Zrinjski nije pristao na ždrijebanje natjecateljskih brojeva što uostalom nije bitno jer Zrinjski ne odlučuje o tome. Nije moguće da Upravni odbor RSBiH donese odluku sa sedam članova, odnosno bez kvoruma, kaže predsjednik Skupštine Zrinjskog, Dario Pušić.

 

Po trenutačnom stanju teško je očekivati da će prvenstvo u Premijer ligi započeti 14. rujna, kako je najavljeno, a s obzirom na raspoloženje unutar klubova.


Još čekamo odluke Upravnog odbora. Ovo iz Doboja nisu validne odluke i ne priznajemo to da sedam ljudi može donijeti odluku u Upravnom odboru. Želimo igrati Premijer ligu samo pod okriljem Saveza. Podržavamo i osnivanje udruge premijerligaša, ali po propisima i kroz instituciju Saveza, a ništa na svoju ruku, zaključio je Pušić.

 

Rukomet u BiH je već dugo u velikim problemima i Savez svakako van zakonske osnove djelovanja. A kako će rukometni djelatnici u BiH prebroditi novu krizu, ostaje da se vidi u sljedećim danima.

 

Er.B./https://www.dnevni-list.ba

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo