"Šopa" i "Ćuta", hvala vam! "Šopa" i "Ćuta", hvala vam!

Nalazite se: Početna

"Šopa" i "Ćuta", hvala vam!

 

izvidjac borac 20190612 082 620

 

Na kraju ove sezone naš klub napustila su dva Josipa, Josip Kvesić i Josip Čutura, rukometaši koji su obilježili, posebice, ovogodišnju šampionsku sezonu Izviđač Central osiguranja. Josip Čutura proveo je pet sezona u redovima „Skauta“, osvojio je s Izviđačem tri titule prvaka i dva druga mjesta u prvenstvu BiH, posebno je uspješna bila ova sezona jer je bio kapetan momčadi, pokretačka snaga i motivator, njegova igra u obrani i napadački učinci bili su mnogo puta ključni za uspjeh.
Kako se je Čutura odnosio prema svom klubu najbolje je opisao „Tih pet godina i ja sam bio dio pobjedničkog tima. Tima koji je postao dio mog "koda", moja druga obitelj“.

 

izvidjac borac 20190612 055 620

 

Poseban priča je Josip Kvesić koji je ispred privatnih interesa stavio interese kluba i ostao u klubu mada je imao sve dogovoreno za prelazak u redove njemačkog kluba na kraju prvog dijela prvenstva, ali ostao je jer klub nije htio ostaviti na „cjedilu“. Vjerovao je u momčad i onda kada su joj svi davali male šanse, tako je uoči doigravanja rekao „Iskreno govoreći, najviše povjerenja imam u svoju ekipu“.

 

Na kraju nitko sretniji od njega, jer njegove obrane u završnici bile su ključ uspjeha. Njegov san da se od najdražeg dresa oprosti s titulom se ostvario, tri posljednje sezone dvije titule prvaka i jedno drugo mjesto.

 

„Šopi“ i „Ćuti“, ljudskim i igračkim „gromadama“, mnogo uspjeha u nastavku sportske karijere, ostavili ste neizbrisiv trag po kome ćete biti pamćeni kako u klupskim tako i navijačkim krugovima.

 

I na kraju zaželimo i da se ostvari želja Josipa Kvesića „ja se iskreno nadam da ću se vratiti, već jednom sam se vratio, nadam se da ću se vratiti još jednom, pa neka bude po onoj narodnoj „treća sreća“ i dupla kruna. Neću ništa obećavati, ali nadam se da će se to i desiti.


„Šopa“ i "Ćuta" hvala vam!

 

izvidjac borac 20190612 034 620

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo