Kreće završnica prvenstva, Izviđač Central osiguranje protiv Vogošće PH Kreće završnica prvenstva, Izviđač Central osiguranje protiv Vogošće PH

Nalazite se: Početna

Kreće završnica prvenstva, Izviđač Central osiguranje protiv Vogošće PH

Ovog vikenda kreće završnica prvenstva BiH u rukometu za muškarce. Prema propozicijama natjecanja za sezonu 2018/2019 Premijer lige za muškarce u završnicu su se plasirali prvih sedam momčadi iz prvog dijela natjecanja (nakon odigranih 26 kola) i predstavnik BiH u regionalnoj Seha-Gazprom ligi. S obzirom na ostvareni plasman u prvom dijelu prvenstva momčadi koje su osigurale plasman u završnicu prvenstva dobile su startne pozicije. Propozicije predviđaju da startni broj 1 dobiva prvoplasirana momčad iz prvog dijela, startni broj 2 predstavnik BiH u Seha-Gazprom ligi, startni broj 3 drugoplasirana momčad u prvom dijelu prvenstva, startni broj 4 trećeplasirana momčad iz prvog dijela prvenstva, … itd.

 

Sukladno ostvarenom plasmanu momčadi koje će nastupati u završnici prvenstva imaju sljedeće startne pozicije:
1. RK Gračanica
2. RK Izviđač Central osiguranje
3. RK Bosna Centrotrans
4. RK Borac m:tel
5. RK Živinice
6. MRK Sloga Doboj
7. RK Vogošća Poljine Hills
8. RK Leotar

 

U četvrtfinalnim i polufinalnim susretima igraju se dvije utakmice s tim da prednost uzvratnog susreta ima momčad koja ima bolju startnu poziciju. Pobjednik je momčad koja ostvari bolji rezultat iz dva susreta. Finale se igra na dvije dobivene utakmice gdje je domaćin eventualne treće utakmice momčad koja ima bolju startnu poziciju.

 

raspored doigravanja 620

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo