Danas u Banja Luci odluka o pobjedniku kup-a Danas u Banja Luci odluka o pobjedniku kup-a

Nalazite se: Početna

Danas u Banja Luci odluka o pobjedniku kup-a

 

KUP 2019 600

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja danas u Banja Luci igraju uzvratni susret finala Kupa-a BiH u rukometu. Prvi susret odigran je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom prije tjedan dana u kome su bili bolji banjalučki rukometaši i pobijedili rezultatom 23:22. Iako „Skauti“ u uzvrat putuju s zaostatkom od jednog pogotka, što zbog stečene prednosti a i domaćeg terena u ulogu favorita, svakako, stavlja rukometaše Borca, ali "nema predaje" poručuju rukometaši Izviđača.

 

Poštujemo Borac, sve je na njihovoj strani, ali mi se nećemo predati, odigrati ćemo muški pa vidjeti ćemo što će biti na kraju, poručuje trener Mario Bjeliš.

 

Nema opuštanja. Gol prednosti ne znači ništa ni u nogometu, a kamoli rukometu. Mi se za ovaj meč spremamo kao da smo izgubili i da nam treba veća prednost. Ono što me raduje je činjenica da smo napokon kompletni. Imam na raspolaganju sve igrače i biću na slatkim mukama, istakao je trener Borca Mirko Mikić.

 

Utakmica u Banja Luci igra se večeras u dvorani Univerzitetskog centra s početkom u 20 sati uz izravan tv prijenos na BHT1.

 

gabrijel misetic 620

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo