Odlični rezultati mladih rukometaša i rukometašica Izviđač Central osiguranje na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019. Odlični rezultati mladih rukometaša i rukometašica Izviđač Central osiguranje na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019.

Nalazite se: Početna

Odlični rezultati mladih rukometaša i rukometašica Izviđač Central osiguranje na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019.

Na na 6. Međunarodnom rukometnom turniru Zavidovići-Žepče-Maglaj 2019. koji je ovaj vikend održan u ova tri grada sudjelovali su i mladi rukometaši i rukometašice Izviđača.
Na ovom turniru sudjelovale su tri ekipe Izviđača, djevojčice rođeni 2004., dječaci rođeni 2004. i dječaci rođeni 2002.
Prva dva dana, odnosno 26. i 27. 04.2019. godine ekipe su se borile po skupinama.

 

Dječaci rođeni 2002., koje je s klupe vodio Milan Tolić, bili su u skupni s RK Sloboda Tuzla, RK Sedmerac Sarajevo, RK Žepče i svoje utakmice su igrali u dvorani u Žepču. Ekipa Izviđača s tri pobjede osvojila je prvo mjesto u svojoj skupini i plasirala se u polufinale u kojem je poslije velike borbe i izvođenja sedmeraca poražena od ekipe RK Jeruzalem Ormož.
RK Izviđač - RK Jeruzalem Ormož 24:24 (28:29), nakon sedmeraca.

 

U borbi za treće mjesto Izviđač je bio uvjerljiv protiv ekipe RK Sedmerac Sarajevo.

 

RK Sedmerac - RK Izviđač 12:26

 

Djevojčice rođene 2004., s klupe vodila Josipa Tomić, bile su raspoređene u skupni s ŽRK Jedinstvo Tuzla, ŽRK Hadžić, ŽRK Krivaja2, svoje utakmice igrale su u dvorani u Zavidovićima. Naše rukometašice bile su prve u skupini s dvije pobjede i jednim remijem i plasirale se u polufinale. U polufinalnom meču poražene su od ekipe ŽRK Osijek.
ŽRK Osijek - ŽRK Izviđač 13:11

 

U utakmici za treće mjesto sastale su se s domaćom ekipom ŽRK Krivaja i nakon velike borbe i izvođenja sedmeraca slavile i osvojile brončanu medalju.

 

ŽRK Izviđač – ŽRK Krivaja 1 17:17 (23:22), nakon sedmeraca

 

Dječaci rođene 2004., s klupe je vodio Petar Šuvak, bili su raspoređeni u skupni s RK Gračanica, RK Kozara MP, RK Lokomotiva Brčko, RK Krivaja, utakmice su igrali u dvorani u Zavidovićima. Naši rukometaši su pokazali odličnu igru i s tri pobjede i jednim remijem osvojili prvo mjesto u skupini i plasirale se u polufinale. U polufinalu za protivnika su imali ekipu RK Maglaj, gdje su u vrućoj atmosferi u Maglaju, slavili pobjedu i plasman u finale.
RK Izviđač - RK Maglaj 23:18
U finalu naši mladi rukometaši ponovno su prikazali odličnu igru i savladali reprezentaciju Crne Gore i osvojili zlatnu medalju.

 

Finale:
Reprezentacija Crne Gore - RK Izviđač 21:23

 

Čestitamo našim rukometašicama i rukometašima na odličnim rezultatima!

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo