„Skauti“ u utorak igraju s Vardarom jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta „Skauti“ u utorak igraju s Vardarom jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta

Nalazite se: Početna

„Skauti“ u utorak igraju s Vardarom jednom od najboljih rukometnih ekipa svijeta

 

vardar izvidjac 20190310 620 2

 

Rukometaši Izviđač Central osiguranja u utorak, 12.03.2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom igraju posljednju utakmicu SEHA-GAZPROM lige u sezoni 2018/2019.

 

Protivnik „Skautima“ je skopski Vardar. Vardar je dvanaestostruki prvak Makedonije, trinaest puta osvajač makedonskog kupa, europski prvak u sezoni 2016/2017 te četverostruki prvak Seha-Gazprom lige. Makedonski prvak je jedan od glavnih favorita za osvajača Seha-Gazprom lige i u sezoni 2018/2019.

 

Za Vardar osim makedonskih reprezentativaca nastupaju i poznate rukometni internacionalni među kojima su: Ivan Čupić, Igor Karačić, Daniil Shishkarev, Timur Dibirov, Danis Kristopans, Vuko Borozan, Sergei Gorbok, Stas Skube, Stojče Stoilov,..

Svakako, gosti su veliki favoriti, njihovoj prednost je veliki broj vrhunskih rukometaša, iskustvo, duža klupa, ali „Skauti“ u svojoj dvorani ne ističu bijelu zastavu ni pred kim. Mladost, polet i potpora s tribina njihov su adut. Zato, u utorak svi u Gradsku športsku dvoranu.

 

Podržimo naše rukometaše, ispunimo dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognimo im da savladaju ovog rukometnog velikana.

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

Utakmica se igra u utorak, 12.03.2019. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:15 sati.

 

Ulaznice za ovu utakmicu te godišnje ulaznice mogu se kupiti u Caffe baru "Academia i prostorijama kluba.

 

vardar izvidjac 20190310 620 1

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

 

   jurpom logo

 

 hummel logo

 

 

Medijski partner

svijet rukometa