Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto

Nalazite se: Početna

Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto

 

tiskovna tatran izvidjac 20190211 2Nakon neočekivano visokog poraza (20:26) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH od Sloge u G.Vakufu-Uskoplju, pred rukometašima Izviđača su dvije utakmice u SEHA ligi u tri dana.

 

U srijedu, 13.veljače, Izviđač gostuje u Prešovu gdje će u 17:30 sati odmjeriti snage protiv prvaka Slovačke Tatrana. Momčad koju trenira bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža još ima priliku plasirati se na završni turnir, pa će skautima biti teže do povoljnog rezultata.

 

Osim jakog protivnika Izviđač ima problema i s igračkim kadrom, prije par dana klub je napustio vratar Goran Anđelić, a zbog viroza neće biti ni Domagoja Alilovića, tek oporavljenog Marka Vukića kao ni mladog vratara Mateja Mandića.

 

Takvi problemi nisu novost, skoro cijelu sezonu trener Bjeliš je primoran „krpiti“ momčad, ali se nada da će gostovanje proći bez novih ozljeda i da će u subotu spremi dočekati Steauu.

 

Izviđač u Slovačku putuje večeras, nakon treninga, a u audio zapisu poslušajte što su na današnjoj tiskovnoj konferenciji rekli trener Mario Bjeliš i igrač Milan Vukšić - Mića

 

tiskovna tatran izvidjac 20190211 1

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

 

   jurpom logo

 

 hummel logo

 

 

Medijski partner

svijet rukometa