Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto

Nalazite se: Početna

Tiskovna uoči utakmica s Tatranom i Steauom - audio i foto

 

tiskovna tatran izvidjac 20190211 2Nakon neočekivano visokog poraza (20:26) u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH od Sloge u G.Vakufu-Uskoplju, pred rukometašima Izviđača su dvije utakmice u SEHA ligi u tri dana.

 

U srijedu, 13.veljače, Izviđač gostuje u Prešovu gdje će u 17:30 sati odmjeriti snage protiv prvaka Slovačke Tatrana. Momčad koju trenira bivši hrvatski izbornik Slavko Goluža još ima priliku plasirati se na završni turnir, pa će skautima biti teže do povoljnog rezultata.

 

Osim jakog protivnika Izviđač ima problema i s igračkim kadrom, prije par dana klub je napustio vratar Goran Anđelić, a zbog viroza neće biti ni Domagoja Alilovića, tek oporavljenog Marka Vukića kao ni mladog vratara Mateja Mandića.

 

Takvi problemi nisu novost, skoro cijelu sezonu trener Bjeliš je primoran „krpiti“ momčad, ali se nada da će gostovanje proći bez novih ozljeda i da će u subotu spremi dočekati Steauu.

 

Izviđač u Slovačku putuje večeras, nakon treninga, a u audio zapisu poslušajte što su na današnjoj tiskovnoj konferenciji rekli trener Mario Bjeliš i igrač Milan Vukšić - Mića

 

tiskovna tatran izvidjac 20190211 1

 

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 svijet rukometa 

 radioljubuski 

 ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo