NAJAVA: U četvrtak „Skauti“ u 8.kolu SEHA-GAZPROM lige dočekuju RK Vojvodinu, prvaka Srbije NAJAVA: U četvrtak „Skauti“ u 8.kolu SEHA-GAZPROM lige dočekuju RK Vojvodinu, prvaka Srbije

Nalazite se: Početna

NAJAVA: U četvrtak „Skauti“ u 8.kolu SEHA-GAZPROM lige dočekuju RK Vojvodinu, prvaka Srbije

 

izvidjac vojvodina 20181107 620 2

 

Još jedna utakmica SEHA-Gazprom lige ovog tjedna igra se u Ljubuškom. Naši „Skauti“ odmjerit će snage s rukometašima Vojvodine, prvakom Srbije. U prošlom kolu, mada, desetkovani, bez Marka Vukića, Dragana Šoljića, Martina Kordića, nije bilo ni viroznog Duje Maretića, odigrali su hrabro, protiv Steaue u Bukureštu i malo je nedostajalo da naprave iznenađenje.

 

Međutim, četvrtak je prilika da se dođe do prvih domaćih bodova, iako je protivnik iskusna momčad, koja je u zadnjih nekoliko godina neprikosnovena u prvenstvu Srbije.

 

Vojvodina igra odlično obranu sa sjajnim vratarom Svetislavom Verkićem, koji svojim obranama omogućuje veliki broj „lakih pogodaka“, naročito, preko trenutno vodećeg strijelca lige Miloša Grozdanića.

 

Četvrtak je ponovno prilika da podržimo naše rukometaše, da ispunimo dvoranu i da fer i sportskim navijanjem pomognemo im da savladaju renomiranog protivnika.

 

Dođite budite naša potpora, budite dio rukometnog spektakla.

 

Utakmica se igra u četvrtak, 08.11.2018. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom s početkom u 17:00 sati.

 

Ulaznice za ovu utakmicu te godišnje ulaznice mogu se, već, od ponedjeljka kupiti u Caffe baru "Academia", Caffe baru "Raffaelo" i Caffe Gallery "Kerametal“.

 

izvidjac vojvodina 20181107 620 1

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Medijski partner

 radioljubuski  R media logo

svijet rukometa ljportal

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

logos log

obrazovanje

dzaic log

Toscana logo  

ht eronet logo

ephzhb

mrm log

Logo Eurofish

unitrade log

bigeste logo

jurpom logo 

elekto milas 

hummel logo

alba logo