Druga ekipa Izviđača na vrhu ljestvice Prve lige FBiH – skupina Jug, ovaj put "stradao" Velež" Druga ekipa Izviđača na vrhu ljestvice Prve lige FBiH – skupina Jug, ovaj put "stradao" Velež"

Nalazite se: Početna

Druga ekipa Izviđača na vrhu ljestvice Prve lige FBiH – skupina Jug, ovaj put "stradao" Velež"

 

izvidjac2 620

Nakon ne baš uvjerljive igre u prvom poluvremenu rukometaši Izviđača 2 su u 5. kolu Prve lige FBiH – skupina Jug pobijedili Velež 32:25 (11:11).

 

Iako su dobro otvorili utakmicu i poveli 3:0 u 6.minuti skauti nisu nastavili istim ritmom, gosti su pomalo sustizali domaćina (6:6 u 20.minuti), a uspjeli su i povesti, 6:7 u 22.minuti. Do poluvremena se igralo gol za gol i na odmor se otišlo poravnatim rezultatom (11:11).

 

Izviđač je prelomio utakmicu početkom drugog poluvremena kada je serijom 6:0 došao do značajnije prednosti 17:11 u 37.minuti. Prednost domaćina polako je rasla, pa je deset golova prednosti (29:19) bilo u 52.minuti kada su sve moguće dvojbe riješene. Do kraja su gosti samo uspjeli ublažiti poraz.

 

Strijelce Izviđača predvodio je Marin Alilović sa 12 golova, a po 4 su postigli Miloš Kos, Luka Lovrić, Zvonimir Lukenda i Milan Vukšić. Kod gostiju Muhamed Brkan postigao je 9, Amer Zolj 4, a po tri Husein Begović i Benjamin Bratić.

 

Nakon pet odigranih kola rukometaši Izviđača 2 na ljestvici su prvi s 13 bodova.

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

 

face-twitter

facebookyoutubetwitter

Generalni sponzor

  co logo s

SPONZORI

 logos log

 obrazovanje

  dzaic log

avangard

 ht eronet logo

 ephzhb

 mrm log

 Logo Eurofish

  unitrade log

   bigeste logo

 

   jurpom logo

 

 hummel logo

 

 

Medijski partner

svijet rukometa